Hírek

Lilák és gólváltás!

Ma egy magyar bajnoki és egy angol kupameccs került fel az étlapunkra...

Puskás Akadémia-Újpest 2(x)! +2,5!

A két együttes általában gólgazdag mérkőzéseket vív egymással: ma sem lesz ez másként, és azért a vendégeket érezzük esélyesebbnek…
A felcsúti együttes nagyon beerősített a nyáron, Jarni személyében külföldi trénert hoztak a kispadra – ehhez képest a kékek csak esnek-kelnek a bajnokságban. A keret sokkal többre lenne hivatott, ám 16 fordulót követően 15 ponttal csak a 10. pozíciót foglalják el. Lencséék otthon 2-3-2-es statisztikát tudnak felmutatni, ehhez 7-7-es gólkülönbség társul. Nagyon gyenge szériát futottak, kilenc bajnokit játszottak le Pekárék nyeretlenül. Ekkor jött a Vasas elleni idegenbeli ütközet, amelyen végre kijött a lépés Tischleréknek: 4-2-re győztek a Fáy utcában.
Az Újpest már a 4., és a lilák szenzációs formában érkeznek Felcsútra. Négy bajnokit nyertek meg egymás után, a játékuk eredményes és olykor látványos is. Most 24 egységnél járnak, és idegenben sem bátortalanok Hazardék (4-1-3). Fontos hiányzója nincs Vignjevics mester csapatában.
A Megyeri úton ősszel 2-2 lett a vége. Ma is várunk gólokat, de egy bátrabb húzással a 2-est is vállalható opciónak tartjuk!

Middlesborough-Everton Mindkét fél betalál: IGEN!

A gólváltás igencsak benne van a pakliban!
Már a negyeddöntőket rendezik a Ligakupában, és ha már eddig eljutottak a csapatok, akkor bizony komolyan is veszik az alakulatok a megmérettetést. A házigazda a Champioshipben vitézkedik, a 2., feljutó helyen áll, a Rivesrside Stadionban imponáló 7-1-1-es mérleggel. A piros-fehérek jó formában várják a találkozót, két nyertes bajnokival a hátuk mögött érkeztek a kupameccsre. A keret erős, Aitor Karanka vezetőedző pedig jól összepakolta a csapatot. A védelem rendben van, csak 12 gólt kaptak 18 meccsen Downingék. A keretben meghatározó játékos nem hiányzik. A sorozatban a Wolwerhampton után a Manchester Unitedet ütötték el a továbbjutástól, a vörösöket ráadásul az Old Traffordon.
Az Everton 9. a Premier League-ben, idegenben sem rosszak (2-4-1), csak kétszer nem találtak be távon a Goodison Parktól. Martinez mester alakulata jó formát mutat, bár a hétvégén azért illett volna megőriznie kétgólos előnyét a Bournemouth vendégeként (3-3). A Ligakupában a Readingot és a Norwichot búcsúztatták Konéék. A keretben akadnak hiányzók, elsősorban a védelemben vannak sérültek.
Mindkét társulat jó formában van, a Middlesborough otthon kimondottan erős, gólveszélyes, de ugyanez elmondható idegenben az élvonalbeli riválisáról is. Gólváltással számolunk, és nem lepődnénk meg, ha nem érne véget az ütközet 90 perc alatt…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik