Hírek

Holland gólok, török hazai!

Ma a házigazdáknak áll a zászló...

NAC Breda-Telstar 1 és +2.5!

A házigazda 24 egységével a 6. helyen áll, otthon erősek a sárga-feketék (4-1-2), és a gólokkal sem spórolnak (20-7). Összességében sem a csatársoron múlik, hogy nem állnak jobban a bredaiak, hiszen 33 találattal az övék a legtermékenyebb támadószekció. Idegenben némiképp sebezhető a gárda (3-2-2), de a tabella szoros, így még simán összejöhet az áhított visszajutás. A minap egy ötmeccsen nyerő sorozatot szúrtak el Arsék, miután kikaptak 2-0 a gyengécske Waalwijk otthonában.
A Telstar klasszikus középcsapat, 19pontos, és még van esélye a play offra. Igen ám, de ehhez idegenben jobban kellene tolniuk, hiszen 1-1-5-ös vendégmérlegük elkeserítő. Kilenc rúgott gólra 19-cel válaszoltak az ellenfelek… A formájuk bizakodásra adhat okot, három bajnoki óta veretlenek, legutóbb legyűrték Dem Bosch saját stadionjukban.
A hazaiaknak 10/4, a vendégeknek 11/4 az over/under mutatójuk…
Ma a bredaiak nyerhetnek, és várunk találatokat is a kilencven perc során. Mi erre fogadunk: 1-es és +2.5!

Fenerbahce-Trabzonspor 1!

A török élvonal rangadóján a jobb erőkből álló házigazda mellett tesszük le a voksunkat.
A 13. forduló zárómérkőzésén nagy esélyt kaptak a hazaiak. A Besiktas váratlan hazai veresége miatt ugyanis ha nyernek Naniék, átveszik a vezetést a fekete sasoktól. Vitor Pereira fiai nagy lehetőséget kaptak a sorstól, és ezt a rutinos játékosokat soraiban tudó együttes ki is használja. A sárga-kékek jól erősítettek a nyáron, és a csapat mostanában már meggyőzően is teljesít. A formája remek, egyetlen bajnoki vereségét még szeptemberben szenvedte el, és végre az EL-ben is nyertek van Perise-ék (Molde (0-2). Otthon 4-2-0 a mutatójuk, csak két erős együttes (Galata, Akhisar) szerzett nála pontot. A keretben egy balbekk sérült, de már huzamosabb ideje.
A Trabzonspornak nem megy jól az idén, túl vannak már egy edzőváltáson is. Sadi Tekelioglu most a tréner, aki jól is mutatkozott be: a piros-kékek hosszú szünet után ünnepelhettek három pontot (Genclerbirligi, 1-0). Most a brigád a 9. 17 ponttal. Vendégként szeszélyes (3-0-3), meglepetésre a Besiktasnál nyert, de képes volt kikapni a gyengécske Mersinnél. A keretbe visszatérhet egy bekk, aki letöltötte eltiltását.
A Fenerbahce kerete jóval erősebb, mint a Trabzoné, és a lehetőség, hogy az élre álljon, extra motivációt jelent. Nyernek Fernandaoék! Tippünk így 1-es!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik