Hírek

Építészeti díjat kapott a Fradi-stadion

A Groupama Arénával nevezett az építtető a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatra.

Kapcsolódó cikkek

A Lakásvásár Médiacsoport különdíjában részesült a Market Építő Zrt., amely a Ferencváros labdarúgócsapatának stadionjával, a Groupama Arénával nevezett a Magyar Ingatlanszakmai Egyesület (a FIABCI Magyar Tagozata) által kiírt Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton.

Az építőipari vállalat szerdai közleménye szerint a szakmai zsűri a kiírásnak megfelelően a három legjobb helyezettet díjazta, továbbá a pályázók a támogató szakmai szervezetek különdíjaiért is versenyeztek. Ez utóbbiak közül a Lakásvásár Médiacsoport az “FTC Stadion színvonalas megvalósításáért” ítélte oda különdíját a Market Építő Zrt-nek. A nyertesek képviselhetik Magyarországot a FIABCI World Prix d’Excellence nemzetközi ingatlanfejlesztési nívódíjpályázaton.

– Hazai és nemzetközi viszonylatban már számos elismerés bizonyítja, hogy egy rendkívüli, multifunkcionális létesítményt alkottunk, melyre mindannyian büszkék lehetünk – mondta a díj elnyerése kapcsán Scheer Sándor, a Market Építő Zrt. vezérigazgatója.

A tavaly augusztusban átadott Groupama Aréna az egyik legjelentősebb elismerést júniusban kapta, akkor az újonnan épült stadionok kategóriájában lett első a TheStadiumBusiness Awardson.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik