Hírek

Bajor gólok, Chelsea-siker

Sztárcsapatokra fogadunk, speciális módon...

Bayern München-Olympiacos Pireus Az 1. csapat nyer és a mérkőzésen több mint 2,5 gól születik

Egy laza iksszel kibabrálhatna a Bayern az Arsenallal – ennek ellenére nem gondoljuk, hogy Guardiola mester csapata ne nyerne ma este. Gólokkal…
Az F-csoportban tulajdonképpen tiszta a kép, hiszen a Bayern-Oly páros 9-9 egységig jutott, a Dinamo Zagreb és az Arsenal 3-3-at. Már csak két meccs van hátra a csoportszakaszból, tehát ha iksz lesz ma az Allianz Arénában, eldőlt a továbbjutás kérdése.
A bajorok már szinte most ünnepelhetik a bajnoki címet, 12-1-0-ás mutatójuk önmagáért beszél. A BL-ben három győzelem mellett egy londoni vereség rontja az összképet. Hazai pályán a horvátoknak és az angoloknak is tötö hintettel Lewandowskiék. Guardiola nem számíthat Götzére, Ribéryre, Rodére, Bernat és Badstuber bevetése kérdéses.
Az Olympiacos épp a piros-fehérektől kaptak ki, azóta viszont kétszer verték a Zagrábot, és nyerni tudtak az Emirats-ben is (2-3). Marco Silva vezetőedző nagyszerű kerettel dolgozhat, a hazai bajnokságban nincs is ellenfelük a pireusziaknak, 10-ből 10-et nyertek. Kasamiék formája nagyszerű, viszont a csíkosaknak is lesznek hiányzóik: Dominguez és Maniatis biztosan, Bouchalakis és Cambiasso pedig valószínűleg kihagyja a mérkőzést.
A két alakulat közül a bajorok jobbak, és az Allianz Arénában nem nagyon ismernek kegyelmet Müllerék. A házigazda győz, és legalább három találat lesz a kilencven perc során!

Hapoel Tel-Aviv – Chelsea A 2. csapat nyer és összesen kevesebb mint 3,5 gól születik a mérkőzésen

A londoniak egy győzelemmel nagyot léphetnének a legjobb 16 felé – össze is jön a három pont!
A G-csoportban a Porto vezet 10 ponttal, mögötte így fest a sorrend: Chelsea 7, Kijev 5, Maccabi 0 pont. Az utolsó játéknapon Mourinho fiai a portóiakat látják vendégül, addig azért nem ártana lerendezni a továbbjutás kérdését…
A Maccabi már azzal hőstettet hajtott végre, hogy a Baselt búcsúztatva a főtáblára került. Aztán eddig túl sok pozitívumot nem is tud elmondani teljesítményéről az izraeli bajnok. Minden meccsét legalább kettővel veszítették el a sárga-kékek, az első és egyetlen góljukra a legutóbbi játéknapig kellett várniuk Slavisa Jokanovic fiainak. A bajnokságot vezetik Zahaviék, otthon azonban kevésbé hatékonyak, mint idegenben. A formájukra nem lehetett panasz, három nyert meccs van a hátuk mögött. A keretben Ben Haim és Rajkovic szerepeltetése erősen kérdéses.
A Chelsea idei vesszőfutásáról már sokszor megemlékeztünk, Mourinho mester alakulata esik kel a Premier League-ban, és a BL-ben sem brillíroznak Oscarék. A továbbjutás ennek ellenére összejöhet, ehhez nagyon kellett, hogy a londoniak a legutóbbi BL-játéknapon legyűrjék a Kijevet. A kékek így most lépéselőnyben vannak, és szerintünk Fabregasék tovább is jutnak a csoportból.
Ehhez viszont ma nagyon nem ártana győzniük Costáéknak. A hullámzóan teljesítő alakulat a hét végén nyert a Norwich ellen a Stamford Bridge-en. A gárda idegenben azonban kevésbé hatékony, a csoportkörben kikapott Portóban és ikszelt Kijevben. A bajnokságban is csak egy sikert arattak távol Londontól Willianék.
Courtois sérült, Hazard, Zouma és Falcao bevetése még kérdéses.
Azt gondoljuk, hogy a Chelsea elhozza a három pontot Tel-Avivból, viszont nem feltételezzük, hogy gólfesztivált rendeznének a kékek. Négy találat nem lesz, és győznek a londoniak!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik