Hírek

Olasz gólváltás és holland kettes!

Két másodosztályú meccsnek jártunk utána...

Pescara-Avellino Mindkét fél betalál: IGEN!

Mindkét együttes támadósora erős – egyet-egyet csak bevernek ma is!
Már a 14. fordulót rendezik a Serie B-ben. A delfinek Massimo Oddo irányításával a 6., osztályozós helyen állnak 21 ponttal, a Stadio Adriaticóban 4-1-1-es, veszélyes sorral rendelkezve. A halványkék-fehérek formája némiképp szeszélyes volt a szünet előtt, ugyanis két vereség után a sereghajtó Comóban vigasztalódtak Lapaduláék. Otthon 10-5-ös a gólkülönbségük, és valamennyi fellépésükön betaláltak Memushajék. Az over/under mutatójuk 7/6. A keret nem lesz teljes, egy belső bekk még mindig piros lapos eltiltását tölti, egy másik középhátvéd sérült – az ő pótlásukat kell megoldania Oddo mesternek.
Az Avellino gyengén kezdett, az elmúlt négy bajnokijából viszont hármat is megnyert Attilio Tesser együttese. A zöldek 16 egységgel a középmezőnyben állomásoznak. Vendégként 1-2-4 a mutatójuk, ehhez 9-12-es gólkülönbség párosul, és Insignéék valamennyi túrájukon betaláltak. Over/under statisztikájuk 9/4, tehát általában eseménydús mérkőzéseket vívnak. A Latina elleni hazai győzelemből érkeznek a mai találkozóra, amelyre majdnem teljes kerettel készülhetnek. A rutinos Tavano sérült a csatársorban, de a Mokulu-Trotta támadópáros egyelőre jól megoldja a feladatokat. A védelemből még lesznek hiányzók, de ők nem alapemberek.
A Pescara és az Avellino is inkább az előrejátékban erős, abban bízunk, hogy ma sem mondanak csődöt a támadók. Tippünk tehát az, hogy mindkét alakulat betalál!

FC Oss-Go Ahead Eagles A 2. csapat nyer és a mérkőzésen több mint 2,5 gól születik!

A sereghajtónál gólgazdag meccsen nyer az éllovas!
Az Oss nagyon nincs könnyű helyzetben. A gárda az utolsó a holland másodosztályban, 12 mérkőzésen 8 egységig jutott mindössze, hazai mutatója 1-1-4 – ezzel a legilledelmesebb házigazda a mezőnyben. A bajnoki szünet vélhetően jót tett a piros-fehér-feketéknek, ugyanis a leállás előtt négy meccsen maradtak nyeretlenek, és mindössze egy iksz jött össze ebben a periódusban. Reinier Robbemond vezetőedző extrán bajban van, ugyanis a listavezető ellen több játékosára sem számíthat. A kezdő kapus és egy kezdő bekk eltiltott lesz, előbbi piros- utóbbi sárgalapok miatt. A keretben még egy balszélső és egy középső középpályás is sérült. Nem lesz egyszerű a dolga a szakmai stábnak…
A Go Ahead vezeti a holland második vonalat, 27 pontja van, otthon hibátlan, idegenben viszont felemás a mérlege: 3-0-3. A szünet előtt hármat nyert egymás után, ezeken magabiztosan teljesítettek a sasok. A gólkülönbsége 29-23, idegenben azért óvatosabb, ott 10-10. A keretben van még sérült, egy balszélső és egy támadó középpályás biztosan kihagyja a mai ütközetet.
A hazaiaknak 9/3, a vendégeknek 8/4 az over-under mutatója. A legutóbbi 4 egymás elleni találkozójukon 26 találat esett…
A Go Ahead az esélyese a találkozónak, és szerintünk úgy nyernek a piros-sárgák, hogy lesz legalább három találat. Mi erre fogadunk!

Olvasói sztorik