Hírek

Irány Brazília!

Van, ahol hazai sikert várunk, másutt gólokat...

Gremio-Fluminense 1!

A dobogóra hajtó házigazda otthon tartja a pontokat!
Már csak négy forduló van hátra a brazil élvonalból, és a Gremio egyelőre biztosan őrzi harmadik helyét. A kék-feketék pontjaik zömét otthon szerezték, hazai mérlegük 12-3-2, összességében pedig 59 egységnél járnak. A formájuk mostanában szeszélyes, a legutóbbi három játéknapon minden kimenetelt produkáltak. Roger mester munkájával elégedettek a klubnál, a cél egyértelmű: megtartani a dobogós helyezést. Öt ponttal előzik meg Douglasék a Santost, ezt – elnézve a sorsolásukat – meg tudják tartani a hátralévő négy mérkőzésen. A keretben lesznek hiányzók, eltiltott lesz egy ötgólos csatár, egy belső védő és egy védekező középpályás sérült.
A Fluminense a középmezőny tagja, Eduardo Baptista együttese 43 egységével a 13., a veszélyes zónától tisztes távolságban áll jelenleg. A zöld-pirosak július közepéig mér vérmesebb reményeket is szövögethettek, ám azt követően elfogyott a lendület, sok-sok vereség mellett alig-alig győztek Wellington Silváék. Vendégként 4-2-11-es statisztikával rendelkeznek, az utolsó túrájukon nyertek, ám otthon meg nyomban kikaptak ezt követően. A szakértők szerint többre hivatott alakulatnál Fred sérült, de a középpályán is lesznek még hiányzók.
A Gremio otthon erős, és a bronzéremhez még kellene a pontok. Ma hárommal közelebb is kerül a céljához. Tippünk így: 1-es!

Santos-Flamengo +2.5! 1!

A Santos otthon életveszélyes, és nem nem mondott le a dobogóról. Ma gólos meccsen nyerhet!
Négy fordulóval a bajnokság vége előtt a Santos 59 egységgel a 4. helyen áll. Otthon, a Urbano Caldeirában elképesztően nyomják Dorival Silvestre Junior fiai. 14-2-1-es mérleghez 42-14-es gólkülönbség passzol, tehát nagyon kellemetlen perceket okoznak Oliveiráék az aktuális vendégeiknek. Jó sorozatot futnak, és végre idegenben sem mondtak csődöt a fekete-fehérek. A keret nem lesz teljes, miután két védekező középpályás is kidőlt a sorból.
A Flamengo 47 ponttal a 11. helyen áll, Oswaldo de Oliveira legénysége a minap egy borzalmas szériát zárt le. A piros-feketék négyszer kaptak ki zsinórban, és még csak gólt sem lőttek ezeken a találkozókon. Aztán jött a Goias elleni találkozó, és a riói fiúk végre megvillantottak valamit tudásukból: 4-1 lett a vége, Patrick Alan pedig újra megtalálta góllövő cipőjét. A brigád vendégként meglehetősen kiszámíthatatlan, de gyengének nem nevezhető. Hétszer nyertek Wallace-ék, 10-szer viszont kikaptak. A 64 éves szakember ezúttal egy balbekkre és egy csatárra nem számíthat, mindkettőre már hónapok óta.
A Santos otthon nem nagyon ismer kegyelmet, Lucas Limáék rendre megszórják az ellenfeleiket. Ma is ezt várjuk tőlük, szerintünk a találkozót megnyeri a házigazda, és lesz összesen 3 találat legalább!

Olvasói sztorik