Hírek

Dél-Amerika: gólözön és gólínség

Ma Bolíviába és Chilébe látogatunk el...

Bolívia-Venezuela -2.5!

Két, pocsék formában lévő együttes küzd a pontokért – alig ha várható gólzápor…
Két fordulót rendeztek eddig a dél-amerikai csoportban, és bizony hőseink nem lehetnek büszkék eddigi teljesítményükre. A házigazda két vereséggel nyitott: előbb otthon Uruguay-tól, majd idegenben Ecuadortól kaptak ki egyaránt 2-0-ra. A góllövés nem megy, viszont a lapokat rendesen gyűjtik a fiúk: két fellépésen 9 sárga és két piros jött össze. Julio CÉSAR BALDIVIESO szövetségi kapitány nincs könnyű helyzetben, hiszen keretében nincsenek klasszisok. Amiben bízhat, az a földrajzi fekvés: La Pazban minden csapatnak meg kell küzdenie a magaslati viszonyokkal – nem lesz ez most sem másként…
Noel SANVICENTE, Venezuela kapitánya is aggódhat, ugyanis fiai mindkét meccsüket elveszítették. Előbb Paraguay-tól kaptak ki peches körülmények között odahaza (0-1, a 85. percben kapituláltak, majd a brazil kiruccanás sem járt eredménnyel (3-1). A csapatban azért vannak jó futballisták, Rondos, Rosales, és Rincon egyaránt ügyes és veszélyes játékos. A vendégek keretét erősebbnek érezzük…
Az az érzésünk, hogy ma sem rendeznek gólfesztivált a felek: a hazai pálya Bolívia, a keretek összevetése viszont Venezuela mellett szól. Nem lepődnénk meg, ha döntetlen lenne a vége, ám abban biztosabbak vagyunk, hogy nem lesz három találat. Mi erre fogadunk!

Chile-Kolumbia +2.5!

Nagyszerű támadók sora vár bevetésre az Estadio Nacional Julio Martínez Prádanos-ban ma este: garantálhatóak a gólok!
Chile remekül kezdte a sorozatot. Otthon 2-0-ra verte Brazíliát, majd Peruban nyert látványos mérkőzésen 4-3-ra. Jorge Sampaoli szövetségi kapitány pazar kerettel dolgozhat, Sanchezéknek nem okoz majd problémát a vébére való kijutás. A friss Copa America-győztes együttes nagyszerű sorozatban van, Vargasékat pokolian nehéz lesz megállítani.
Kolumbia Peru legyőzése után kikapott nagyon Uruguay-ban (3-0), így egyelőre csak a középmezőnyben állomásozik. José PEKERMAN kapitány nagyszerű futballistákkal dolgozhat együtt, Guarinéknak jó esélyük van arra, hogy az első négy között végezzenek. A támadószekció bombaerős, biztosan bennük van találat!
A két válogatott hagyományosan gólgazdag találkozókat vív egymással – ma sem lesz ez másként. Három találat simán összejöhet a rangadón!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik