Hírek

Olasz gólváltás, gall félidei iksz!

Két másodosztályú kalandra vállalkozunk ma...

Crotone-Avellino Mindkét fél betalál: IGEN!

Gólváltással számolunk a Serie B mai találkozóján.
A Crotone az előkelő 4. helyről várja a folytatást. A gárda otthon félelmetesen teljesít, hazai mutatója 4-1-0, összességében pedig már 21 pontnál jár. A piros-kékek nagyszerű formát mutattak egészen a közelmúltig, ám most mintha megtorpantak volna. Előbb odahaza nem bírtak a Bresciával, majd csúnyán kikaptak a delfinektől (Pescara, 4-1). Budimirék valamennyi hazai fellépésükön betaláltak. Ivan Juric vezetőedző az alapcsapatára számíthat, csak peremeberek sérültek.
Az Avellino 13 egységgel a 15. helyen állomásozik – volt ennél mélyebben is a zöld-fehér alakulat, ugyanis a rajtot igencsak elrontották Trottáék. Az első hat bajnokijuk közül négyet is elveszítettek Tavanóék, utána viszont rendezte a sorait a csapat. Attilio Tesser vezetőedző előbb játszott három remit, majd nyert kettőt. A zöldek idegenben sem bunkereznek, 1-2-3-as sorukhoz 8-9-es gólkülönbség társul. Minden túrán legalább egyszer betaláltak a zöldek. A keretben vannak sérültek, Trotta és Tavano, tehát két fontos támadó is edzéseket hagyott ki, szereplésük kérdéses.
Jó és izgalmas meccset várunk ma este: mindkét együttes inkább a támadásban erős, és ez bizony gólokat hozhat. Egyet-egyet biztosan…

Nancy-Dijon Félidő: X!

Rangadót rendeznek a francia másodosztályban. A 3. Nancy a 2. Dijont látja vendégül. A tét nagy, hiszen ha a házigazda nyer, beéri a vendégeket, ha a dijoniak húzzák be a három pontot, előznek, és leszakítják üldözőjüket. A Nancy 23 pontos, 3-2-1-es hazai mutatóval rendelkezik, jó formát mutatott, ám legutóbb kikapott Lensban. A Dijon 36 pontjából csak 8-at hozott idegenből, mérlege 2-2-2 vendégként. A gárda októberben megtorpant, de legutóbb már megint győzött, a Brestet verte hátrányból fordítva (3-1). A rangadó kiélezett küzdelmet hoz majd, a szünetig nem dőlnek el a fontos dolgok. Tippünk így: Félidei eredmény X!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik