Hírek

Hivatalos: Bekő Balázs folytathatja a munkát

Ugyanakkor a többségi tulajdonos és a klubvezetés markáns teljesítendő elvárásokat határozott meg a vezetőedző és a csapat felé.

A DVTK többségi tulajdonosa és a klub vezetése az elmúlt napokban közösen értékelte a labdarúgó csapat eddigi teljesítményét.

A sajtóban megjelent találgatásokra reagálva egyértelműen leszögezzük: a DVTK vezetőedzője változatlanul Bekő Balázs, akinek a munkája kapcsán a klub bizalma továbbra is él, annak ellenére, hogy az eredmények egyelőre elmaradnak az elvárásoktól.

2015-ben még öt bajnoki mérkőzés vár a labdarúgócsapatra, és most az a legfontosabb, hogy a válogatott mérkőzései miatti szünetet a szakmai stáb és a játékosok a nyugodt felkészülésre fordítsák. Ezt támogatva fontosnak tartjuk rögzíteni, hogy a hátralévő idei találkozókon Bekő Balázs irányítja a DVTK csapatát. Ugyanakkor az öt bajnoki mérkőzés vonatkozásában a többségi tulajdonos és a klubvezetés markáns teljesítendő elvárásokat határozott meg a vezetőedző és a csapat felé – írja a www.dvtk.eu.

Elejét véve továbbá az újabb minden alapot nélkülöző híreszteléseknek, ezúton tájékoztatjuk szurkolóinkat arról is, hogy amennyiben a labdarúgócsapat további szereplése a vezetőedző személyének változtatását indokolttá teszi, úgy az esetleges szerződésbontásnak nincsenek sem jogi, sem anyagi természetű akadályai.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik