Hírek

Valdes Anglián belül akar váltani

A spanyol kapus mindenképp el kívánja hagyni a Manchester Unitedet.

Victor Valdes ügynöke újra kijelentette, ügyfele el kívánja hagyni a Manchester Unitedet, és egy másik Premier League klubhoz tart – írja cikkében a manutdfanatics.hu

A 33 éves egykori Barcelona kapus idén januárban írt alá 18 hónapra szóló szerződést a Vörös Ördögökkel, de Louis van Gaal irányítása alatt csak egyetlen alkalommal, az előző szezon utolsó bajnokiján léphetett pályára a felnőtt csapatban.

Valdes, aki állítólag azért került ki a holland menedzser kegyeiből, mert nem volt hajlandó az U21-es csapatban szerepelni, a nyáron már majdnem eligazolt a török Besiktashoz, ám az átigazolási időszak utolsó pillanataiban ez meghiúsult.

Most, hogy közeledik a téli átigazolási-időszak, Valdes kapcsán, akit a Chelsea-vel is szóba hoztak, egyre gyakrabban hallani, hogy távozni kíván Manchesterből, hogy újra védhessen.

– Bízunk a Manchester Unitedben, hogy elengedik Victort. A Premier League egy nagyon attraktív bajnokság, éppen ezért Valdes maradni akar, mert tökéletesen alkalmazkodni tudott Angliához, ettől függetlenül más lehetőségek előtt se csukjuk be az ajtót. Még két hónap hátra van az átigazolási időszak megnyitásáig, és még semmilyen konkrétum nincsen, de a cél az, hogy elhagyja a Manchester Unitedet – – mondta a játékos ügynöke, Gines Carvajal az Evening Standarnak. –

Olvasói sztorik