Hírek

Hazai esélyek

Ma egy angol és egy olasz meccs került fel a tipplapunkra...

Liverpool-Bournemouth 1! +2,5!

Most már végre nyernie kell a Klopp-legénységnek! A vendégvédelmet elnézve ma tényleg kijöhet a lépés a vörösöknek…
Az Anfield Roadon megtörtént néhány hete a váltás, Jürgen Klopp első győzelme azonban még várat magára. Jó hír a drukkereknek, hogy mostanság már nem kapnak ki a vörösök, viszont eddig még nem is nyertek a német trénerrel. Ikszeltek a Tottenhamnél, majd otthon a Rubin Kazannyal és a Southamptonnal is 1-1-re végeztek. Mindkét hazai fellépésen sok helyzetük volt Canéknek, ám a lehetőségeket rendre elpuskázták a fiúk.
Most a Ligakupában is bizonyíthatnak Allanék, akik az előző körben a Carlisle ellen csak büntetőkkel léptek tovább – hála Bogdánnak, aki pazar formát mutatott a találkozón.
A Bournemouth újonc a Premier League-ben, célja nem is lehet más, mint a bennmaradás kivívása. A piros-feketék a bajnokságban a veszélyes zónához tartoznak, idegenben gyengék (1-0-4), a védelmük pedig a leggólképesebb: 10 fellépésen 22-szer kapitulált! Az utolsó két bajnokin Murray-ék 10 gólt kaptak, sovány vigasz, hogy két élcsapattal találkoztak (ManCy, Tottenham).
A Ligakupában két kört már mentek Eddie Howe fiai, a Hartepoolt simán, a Prestont neccesen ejtették ki a sorozatból. A keret nem túl acélos, a Premier League-ben a legszegényebb alakulat a Bournemouth…
Kizártnak tartjuk, hogy Jürgen Klopp alakulata ne nyerjen ma! Bár biztosan néhány helyen belenyúl majd az összeállításba a német menedzser, de a játékosok ezerrel akarnak majd bizonyítani a szakembernek. És ha a helyzeteknek csak a harmada megy be ma este, akkor nagyon simán továbbjutnak a vörösök. Mi legalább is ezt várjuk…

Napoli-Palermo +2.5! (0-1) 1!

A déli rangadón a hazaiak nyernek, de gólokkal is érdemes számolni!
Nagy a boldogság Nápolyban! A halványkékek remek sorozatot futnak, fel is jöttek a 2. helyre a bajnokságban, és az EL-ben is jól áll a szénájuk. Maurizio Sarri mester nagyon összerakta a gárdát, a San Paolóban 3-1-0-ás a mérlegük, csak a Sampdoria tudott tőle pontot csenni. Az elmúlt négy bajnokijukat egyaránt behúzták Hamsikék, vasárnap este Veronában, a Chievo vendégeként nyertek Hamsik találatával. A keret bombaerős, és a sérülések is elkerülik a társulatot.
Giuseppe Iachini, a Palermo vezetőedzője kevésbé van kényelmes helyzetben, hiszen a szigetlakók csak 11 pontosak. Idegenben 2-0-2-es eredménysort tudnak felmutatni Gillardinóék, nyertek Bolognában és Udinében, viszont a vereségek is a vállalható kategóriába tartoztak, eggyel kaptak ki a Milannál és Torinóban is.
A rózsaszín-feketék szeptember közepétől beleszaladtak egy négymeccses vereség-sorozatba, viszont utána jött a bolognai siker, majd a hét végén otthon remiztek az Interrel. A keret ma nem lesz teljes, Uros Djordjevic és Morganella sérült.
Az elmúlt években rendre gólgazdag összecsapásokat hozott a két déli alakulat randevúja. Ma is ebben reménykedünk! A Napoli a favorit, de a találatok jobban fizetnek. Bátrabbaknak ajánlott lehet a hendis hazai siker is…

Olvasói sztorik