Hírek

Újabb nagy visszatérők Kecskeméten

Kapcsolódó cikkek

Megírtuk: szerdán 18 órakor az MTK ellen barátságos meccset játszik a tavaly még NB I-es, ám jelenleg csak a megyei I. osztályban szereplő Kecskemét a Széktói Stadionban, és nemcsak jelenlegi, hanem korábbi KTE-játékosok is pályára lépnek a találkozón.

Azt már korábban bejelentették, hogy biztosan részt vesz a találkozón Mohl Dávid, Tököli Attila és Ribánszki László, akik a Magyar Kupa megnyerésében főszerepet vállaltak, valamint Gyagya Attila, aki a kecskeméti futball összes nagy sikerének részese lehetett. A fiatalokat két korábbi utánpótlás-válogatott, Gréczi Gábor és Patvaros Zsolt képviseli, akik közül utóbbi egész pályafutását Kecskeméten töltötte nyári távozásáig. Szintén visszatér Kecskemétre Mohl mellett egy másik újpesti, Forró Gyula, aki távozása óta már a magyar válogatottban is bemutatkozhatott.

Kedden újabb két Magyar Kupa-győztest jelentettek be: Balogh Béla és Bori Gábor is újra Kecskemétre érkezik, a Gyirmót ugyanis mindkét játékos pályára lépéséhez hozzájárult. Balogh csapatkapitánya volt a 2011-ben csúcsra érő együttesnek, amely kiharcolta az Európa Liga-szereplést, míg Bori Gábor 2010-től 2012-ig futballozott lilában, 67 élvonalbeli találkozón szerepelt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik