Hírek

Gólok itt, gólok ott…

Ma irány Anglia és Németország!

Norwich-Leicester Mindkét fél betalál: IGEN! +2,5!

Jól áll mindkét együttes a bajnokságban, ma is nyílt csatát várunk a felektől!
A kanárik a 12. helyen állnak 7 meccset követően 9 egységgel, a Carrow Roadon 1-1-1-es mérleget összehozva. Kikaptak a Palace-tól, ikszeltek a Stoke-kal, verték a Bournemouth-t. A formájuk biztató, a Premier League-ben nem kaptak ki augusztus vége óta, a Ligakupában kiejtették a WBA-t Alex Neil fiai. A menedzser kissé bosszús volt a múlt hétvégén, amikor is csapata egészen a 93. percig vezetett az Upton Parkban, ám a ráadásban egyenlítettek a kalapácsosok (2-2). A Norwich tipikus gólos együttes, 5-2 az over/under mérlege, gólkülönbsége 11-12. A keretben Mulumbu (kp.) és Hooper (cs.) sérült.
A Leicester egészen a legutóbbi játéknapig őrizte veretlenségét az élvonalban, ám akkor az Arsenal átszaladt a rókákon (2-5). Ranieri mester munkájára ennek ellenére természetesen nem lehet panasz, hiszen a kék-fehérek 12 ponttal a középmezőny első felében állomásoznak. Idegenben még nem kaptak ki Mahrezék (1-2-0). Vardyék őszinte futballt adnak elő, kreatív játék jellemzi őket, és bizony felvállalják a nyílt stratégiát. A gólkülönbségük 15-14, az over-under statisztikájuk 5-2. A keret szinte teljes lesz, Dyer visszatérésére is van némi esély.
Az elmúlt években e két alakulat rendesen egymásnak szokott rontani, és jöttek is a találatok szép számmal. Ma is ebben gondolkodunk, mindkét fél beköszön majd, és összesen háromszor ünnepelhetnek majd a drukkerek!

Hannover-Werder Bremen Mindkét fél betalál: IGEN! +2,5!

Mit várunk a pocsék védelmek csatájától? Természetesen gólokat!
A Hannover meggyengült a nyáron, s noha a szászok azért eltapsoltak 10 millió eurót a piacon, és igyekeztek minden csapatrészt megerősíteni, mégis olybá tűnik, nem jöttek jól ki a nyári börzéből. A zöld-feketék a darmstadti iksz után ötször kikaptak, és csak a legutóbbi játéknapon adtak magukról ismételten életjelet: pontot hoztak Wolfsburgból! Michael Frontzecknek egyre melegebb a pite, a következő fordulókban viszont olyan ellenfelek következnek, akik ellen lehet pontokat szerezniük Sobeichéknek.
A gárda a HDI Arénában eddig elveszítette mindhárom bajnokiját, ezeken a találkozókon nyolcszor mondott csődöt a védelem. Eddig egyébként valamennyi bajnokin legalább egyszer kapitulált a hannoveriek hátsó alakzata, gólkülönbségük 6-16 – csak a stuttgartiak kaptak többet náluk.
A keret nem lesz teljes, nagyon nem. Eltiltás és sérülés miatt egy jobb bekk, egy középső hátvéd, három középpályás és egy középcsatár is kihagyja a mai kilencven percet. AZ idegenben alkalmazott 4-4-1-1-es felállás módosulhat, várhatóan támadóbb szellemben lép pályára a Hannover.
A Werder a 13. 7 ponttal, a zöldek formája viszont pocsék: három bajnoki vereségből érkeznek a mai találkozóra. Idegenben egyébként eredményesebbek (1-1-1), verték a Hoffenheimet, kikaptak Darmstadtban, ikszeltek Berlinben.
Viktor Skripnik vezetőedzőnek fel kell ráznia csapatát, ugyanis egyre mélyebb gödörbe kerülnek az északiak. A két újonc ellen egyaránt a hajrában bukták el a meccseket Junuzovicék, a Leverkusen legutóbb viszont nagyon simán elpáholta őket a Weser Stadionban. A gyengélkedésre lehet magyarázat, hogy eltiltások és sérülések miatt sok a hiányzó, ám azért minden erre sem fogható. A védelem lyukas, és Pizzaroék sem veszélyesek (7-12). Most is lesznek alapemberek, akik kimaradnak, minden csapatrészből.
A hazaiak 4-szer, a vendégek ötször játszottak olyan mérkőzést, amelyen esett legalább három gól. Most is a találatokban bízunk, szerintünk mindkét háló megzörren majd, és jöhet a +2.5 is!

Olvasói sztorik