Hírek

EL-gólok mindenütt!

Ma az A-csoportban és a H-jelű kvartetteben találtunk egy-egy jó meccset...

Besiktas-Sporting Mindkét csapat szerez gólt: IGEN!

Mindkét együttes jó formában van, a támadósorok veszélyesek. Gólváltással számolunk!
A H-csoportban a még a Lokomotiv Moszkva és a Skenderbeu Kolce nyert besorolást. Az első fordulóban a törökök győztek az Elbasan Arénában, a luzitánok viszont otthon kaptak ki az oroszoktól.
Senol Günes alakulata vezeti a török bajnokságot! A fekete sasok 13 pontosak (4-1-1), csak a Trabzontól kaptak ki, gólkülönbségük 16-7! A forma nagyon rendben van, a hétvégén a Fenert verték rangadón Gomezék. A német támadó sokadvirágzását éli, szép számmal termeli a gólokat. A klub hivatalos tájékoztatása szerint Olcay Şahan, a gárda egyik támadója eltiltás miatt nem lehet ott a mai találkozón.
A Sporting a 2. a portugál bajnokságban, ugyanannyi pontja van, mint a listavezetp Portónak. A zöld-fehéreknél a Benficától szerződtetett Jorge Jesus a vezetőedző, a tréner eddig felemásan teljesít. A BL-ből kiestek Gutierrezék a CSKA Moszkvával szemben, és az EL-nyitány sem úgy alakult, ahogy azt Monteróék eltervezték. Aquilaniéknak ma javítaniuk kellene, ha meg akarják őrizni továbbjutási esélyeiket. A középpályáról João Mário hiányzik majd eltiltás miatt. Mane, Slimani, Montero és Ruiz veszélyes támadószekciót alkot, azért a Sportingban is benne van a gól.
A Besiktas szárnyal, a portugáloknak legalább egy pont kell az Atatürk Olympic Stadium-ból. Ehhez pedig be kell találniuk a lisszaboniaknak. A legértékesebb szorzót a mindkét fél betalál opcióban leltük, mi erre fogadunk!

Molde-Ajax +2,5!

Egyik alakulat sem a visszafogottságáról híres – ma is összehoznak három találatot a felek!
A Molde nagy csalódást okozott drukkereinek azzal, hogy idén nem tudja megvédeni bajnoki címét, sőt, még a dobogó sem realitás a kékeknek. A gárda egész évben hullámzóan teljesített, otthon sem volt félelmetes (5-4-3), talán csak a támadósort lehet dicsérni: 25 meccsen 46 gólt termeltek Hollandék. Tor Ole Skullerud becsülete szeptemberben telt ki, helyére Erling Moe ült le a padra.
A BL-nek búcsút intettek az északiak, viszont a második számú kupasorozatban igazán jól nyitottak a norvégok: 3-1-re győztes Isztambulban a Fener otthonában. Hestadék a fényes török siker után otthon is fontos rangadót nyertek, elverték az Aker Stadionban a listavezető Rosenborgot – ám mielőtt azt gondolnánk, hogy feltámadtak Toivóék, gyorsan lehűtjük a kedélyeket, két bajnoki vereség következett. Az északiak kerete nem lesz teljes, Elyounoussi eltiltását tölti majd, egy jobbszélső pedig sérült.
Az Ajax is lemaradt a BL-ről, a Rapiddal szemben maradt alul. Az EL-be viszont magabiztosan jutott be az amszterdami együttes. A piros-fehérek az első fordulóban a Celticet látták vendégül, és hátrányból egyenlítve mentettek a hajrában egy pontot (2-2). Frank de Boer legénysége a bajnokságban ellenállhatatlan, 7 meccsen 19 egységig jutott, gólkülönbsége 18-2! A hazai kupában is továbbléptek Schönéék, tehát kedvező előjelekkel várhatja a mai túrát a németalföldiek. A keretben nem lesz eltiltott és friss sérült sincs.
A 350. nemzetközi kupameccsére készülő holland együttes betalálhat az Aker Stadionban, ugyanakkor a hazai támadósorban is van fantázia. Három találatot szerintünk összehoznak a felek! Tippünk így: +2.5!

Olvasói sztorik