Hírek

Visszafogott németek…

Ma két germán találkozónak jártunk utána...

Bochum-Kaiserslautern -2,5!

A hazaiak várakozáson felül teljesítenek, a vendégek mély válságban vannak, edzőt váltottak. Kevés találattal számolunk!
Tavaly a Bochum a rengeteg döntetlen miatt csak a középmezőnyben végzett, az idén viszont ragyogóan kezdtek Gertjan Verbeek fiai: öt sikert arattak zsinórban, azóta jött három iksz, de 18 egységével még így is listavezető a kék-fehér együttes. Otthon, a rewirpowerSTADION-ban 3-1-0 a vonatkozó mérlege, csak a Düsseldorf remizett nála, óriási szerencsével, egy hajrában szerzett góllal. A hétközi fordulóban Bielefeldből hoztak pontot. A meccsen megsérült egy belső védő, le kellett cserélni, rajta kívül egy középpályás és egy jobbszélső nem bevethető. A Fulhamtól igazolt Hoogland és a már hat találatnál járó Terodde bevetésre készen áll.
A Lautern megint nagy célokkal vágott neki a bajnokságnak, de 8 meccs után 9 egységével csak a 12. helyen áll Kosta Runjaic alakulata. A tréner helyzete egyre neccesebbé vált, ugyanis a vörösök a jó kezdést követően totálisan összezuhantak. Legutóbbi négy bajnokijából hármat elveszítettek Jenssenék, kedden a Nürnberg nyert a Fritz Walter Stadionban 3-0-ra. Elégedetlenek a drukkerek, ami nem is csoda, hiszen a gárda ezúttal is kilátástalan játékkal rukkolt elő. Persze, nagymértékben befolyásolta az eredményt, hogy Ziegler, egy meghatározó bekk már a 17. percben pirosat kapott – a védő ma eltiltás miatt nem léphet pályára. A népharag el is vitte magával a trénert, az új edző ideiglenesen Konrad Fünfstück. A szakembernek lesznek gondjai az első meccsén, ugyanis vannak még hiányzók, egy középcsatár, egy balszélső és egy jobbhátvéd sérült. A rossz passzban lévő Kaiserslautern tehát nincs egyszerű helyzetben…
A Bochum most egyben van, a holland szakember nagyszerű munkát végez. A vörösök meghúzták az edzőváltást, és ez azért talán megindítja felfelé a vendégeket. Kevés gólt, és iksz körüli eredményt várunk!

1.FC.Köln-Ingolstadt -2,5!

A kecskések otthon erősek, az újonc idegenben ellenállhatatlan – kevés gól, szoros végeredmény várható…
Peter Stöger vezetőedző csapata hat meccs után 10 egységgel a 7. helyen áll. A piros-fehérek otthon, a RheinEnergieStadionban még veretlenek, a Hamburgot és a Gladbachot verték, a Wolfsburggal remiztek. A hétközi fordulóban nem jártak sikerrel Modeste-ék, ugyanis a fővárosban pont nélkül maradtak (Hertha, 2-0).
Az osztrák szakember egy belső bekkel nem számolhat, a gárda gerince viszont rendelkezésre áll.
Az Ingolstadt eddig remekel a Bundesligában, hat meccs után neki is 10 pontja van, mint aktuális ellenfelének. Ugyanakkor Ralph Hasenhüttl fiai idegenben érzik otthonosan magukat: mind a három túrájukat 1-0-ra nyerték! Győztek Mainzban, Augsburgban és Brémában. Otthon viszont kikaptak a Dortmundtól és a Hamburgtól, a Wolfsburggal ikszeltek. Az első otthon szerzett találat is várat magára.
A szakmai stáb nélkülözni kénytelen egy jobb és egy bal bekket, egy védekező középpályást és egy támadót.
A Köln otthon, az Ingolstadt idegenben erős. Ma inkább a hazaiaknak szavaznánk bizalmat, ugyanakkor a kevés gólban nagyobb értéket látunk, mint az 1x-ben. Mi a -2.5-re fogadunk!

Olvasói sztorik