Hírek

Két kettes!

Olasz B-ben és a Magyar Kupában is vendégesélyt érzünk...

Virtus Entella-Cagliari 2!

A szárdok fel akarnak jutni, ehhez minden pontra szükségük van – ma sem hibázhatnak!
A Virtus három pontot gyűjtött három meccs alatt. Egyetlen sikerét még az első játéknapon aratta a Stadio Comunale di Chiavariban, akkor a Cesenát gyűrték le Alfredo Aglietti tanítványai. Utána viszont két vereség jött össze Caputóáknak, az Ascolinál és a Novaránál is 1-0-ra kaptak ki Masucciék.
Minden csapatrészben vannak hiányzói a kékeknek, egy kapus, egy bekk, egy középpályás és két támadó sérült, viszont az említett futballisták már régóta nem bevethetőek.
A Cagliari tavaly esett ki a Serie A-ból, cél most egyértelműen a visszajutás. A piros-kékek ennek megfelelően teljesítenek, 7 pontot zsebeltek be, otthon 2 sikert arattak, idegenben a Ternana vendégeként a 95. percben kapott góllal remiztek. Massimo Rastelli erős kerettel dolgozhat, minden csapatrészben van rutinos, élvonalbeli múlttal rendelkező focista, elég, ha csak Storari, Sau, vagy éppen Diego Farias nevét említjük. Az alapcsapat rendelkezésre áll, friss sérült nincsen a szárdoknál.
A két együttes között hatalmas a minőségbeli különbség a vendégek javára. A Cagliari esélyesként utazik a Virtushoz, és el is hozza a három pontot. Tippünk így: 2-es!

Szolnok-Vasas 2!

A hazaiak gyenge formában vannak, az osztálykülönbség kijöhet…
A Szolnok remekül kezdte a bajnokságot, három mérkőzés után száz százalékos volt a gárda. Utána viszont történt valami, hiszen négy bajnokijukból hármat elveszítettek, egyet pedig ikszre adtak. Most már csak a középmezőnyben foglal helyet Kis Károly alakulata, amely a kupa előző körében a Hévízt győzte le idegenben, szűk 1-0 arányban.
A Vasas tavaly jutott fel az NB/I-be, az angyalföldiek elsődleges célja a bennmaradás kivívása. A piros-kékek eddig igen szeszélyesen tolják az élvonalban, hol nyernek, hol kikapnak, még nem remiztek kilenc forduló alatt. Három sikert könyvelhettek el Remiliék, hatszor viszont égtek. A brigád legutóbb a Lokit fogadta, és a fővárosiak ezúttal is pont nélkül maradtak. Szanyó Károly csapata amolyan játszós csapat, felvállalja a támadófocit, más kérdés, hogy a védelem is gólképes. A kupa előző körében a Hidasnémetit 12-0-ra verték Keneseiék.
A Vasas jobb erőkből áll, és a fiatal vendégek együttes rendes játékidőben eldönti majd a továbbjutást kérdését. Tippünk így: 2-es!

Olvasói sztorik