Hírek

Gólok mindenhol!

Egy angol és egy német kaland vár ma ránk...

Liverpool-Norwich +2,5!

A vörösök nem tudnak átlépni saját árnyékukon – csak úgy, mint az előző esztendőkben, ezúttal is kiszámíthatatlanul nyomják Skrtelék. Ma is csak inkább a gólokban bízunk…
Vajon meddig ténykedhet még a liverpooliak kispadján Brendan Rodgers? E kérdést immár egyre gyakrabban teszik fel a türelmetlen drukkerek. Ami nem is csoda, mert hiába a nyári nagybevásárlás, a gárda 5 bajnoki után 7 egységgel csak a középmezőny tagja. Pedig minden olyan szépen kezdődött. Coutinhoék győztek a Stokenál, majd otthon a Borunemoutht verték, az Emirates-ből ponttal tértek haza (Arsenal, 0-0). Utána viszont a West Ham lemészárolta őket az Anfield Roadon (0-3), és az old Traffordon is kikaptak (MU, 3-1). A védelem feltűnően rosszul teljesített a két utolsó bajnokin, Lovrenék teljesítményén lesz mit javítani. A héten az EL-ben is pályára léptek a vörösök. A menedzser erősen felforgatott összetételben vezényelte pályára övéit, és a tartalékos alakulat 1-1-re végzett Bordeaux-ban.
A keretben Jordan Henderson, Daniel Sturridge, Jon Flanagan és Joe Allen sérült.
A kanárik újoncként vágtak neki a bajnokságnak, 7 pontjukkal a 9. helyen állnak, gólkülönbségül pedig 8-9. Alex Neil együttese idegenben eddig három egységet szerzett: a szenteknél nagyon kikapott, Sunderlandben győzött. A múlt héten fontos mérkőzésen nyertek Hoolahanék, az újonctársukat, a Bournemouthot sikerült 3-1-re verni. A sárga-zöldekre jellemző, hogy eseménydús mérkőzéseket vívnak, ez abból következik, hogy Cameron Jeromék felvállalják a nyílt, bátor játékot. Az Anfieldre sem bunkerezni mennek Martinék, simán bennük van a gól – elől is, hátul is… Gary Hooper talán már vállalni tudja a játékot, Youssuf Mulumbu viszont még nem.
A Pool fölénye óriási a párharcban – ma is a vörösök az esélyesebbek. Ugyanakkor a találatokban nagyobb értéket látunk, három gól simán jöhet a kilencven perc során. Tippünk tehát: +2,5!

Stuttgart-Schalke +2,5!

Bátor tá,adófocit várunk a csapatoktól, és természetesen a gólok sem maradhatnak el.
Négy forduló után még nincsen pontja a sváboknak. A fehér-pirosak 5 gólt rúgtak és 12-őt kaptak – azért ez utóbbi adat igencsak beszédes. Alexander Zorniger legénysége a Mercedes-Benz Arénában eddig a Kölntől és az Eintrachttól kaptak ki, elég rendesen: a kecskések 3-1-re, a frankfurtiak 4-1-re verték Kosticékat. A múlt hétvégén a Dárdai vezette Herthánál kapituláltak, igaz, minimális küoönbséggel (2-1). A gárdának el kellene kezdeni a pontok gyűjtögetését, mert különben tetemes hátrányba kerül a riválisokkal szemben. A kezdő kapus visszatérhet eltiltásából, egy másik hálóőr és két középpályás sérüléssel küszködik.
A gelsenkircheniek 7 pontosak, idegenben jól elverték a Brémát, viszont jól kikaptak a Wolfsburgtól (0-3, 3-0). A múlt héten a Mainz járt a Veltins Arénában, és Huntelaarék 2-1-re győztek. És ha egy üzlet beindul… A hétközi EL-mérkőzésen is három pontot kasszíroztak Matipék, miután 3-0-ra nyerte az Apoel ellen Cipruson. Eddig csak a farkasoknak nem lőttek gólt a fiúk. A cserekapuson kívül két jó bekk sérült (Uchida, Nastasic).
A nyolc utolsó egymás elleni mérkőzésükön jött az over opció, és ma sem látunk okot arra, hogy megszakadjon ez a sorozat. Három találatot tutira összehoznak a fiúk, így mi erre fogadunk: +2,5!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik