Hírek

Gólok és hazai!

A Bundesliga és a La Liga küzdelmeibe pillantunk ma be...

Hamburg-Eintracht Frankfurt +2,5!

Bedurvulhatnak a felek ma délután a Volksparkstadionban: tuti, hogy három gólt bevernek a csapatok!
A kikötővárosiak tavaly megint túlélő-showt játszottak, immár másodszor is csak osztályozón tudták meghosszabbítani élvonalbeli tagságukat. De minden jó, ha a vége jó alapon az északiak újra a Bundesliga I-ben állhattak rajthoz. Labbadia mester együttese eddig felettébb szeszélyesen szerepel: kétszer nyert, kétszer vesztett a piros-fehér-kék sereg. Ami viszont fix, gólokban egyik alkalommal sem volt hiány, mindannyiszor jött a +2.5-ös opció. A Bayern nagyon elverte Djoruoruékat, majd nyertek a Stuttgart ellen otthon, a kölni túra kudarccal végződött, de a múlt pénteken este ismét győzelmet ünnepelhettek Lasoggiáék, ugyanis 3-0-ra verték a Gladbachot a Borussia Parkban!
Adler és Hirzel, a két kapus sérült, Spahic, az egyik fontos belső bekk pedig még eltiltását tölti.
A frankfurtiak új edzővel vágtak neki az új szezonnak: Armin Veh kapta meg a karmesteri pálcát. A piros-feketék a nyitó fordulóban kikaptak Wolfsburgban, majd remiztek otthon az Augsburggal, utána viszont kettőt nyertek, és rúgtak 10 gólt! A Stuttgart négyet, a Köln egy hatost kapott. A játéknap előtt Meier, a tavalyi gólkirály visszatért sérüléséből, és nyomban egy mesterhármassal vétette észre magát. A keretben azért lesznek hiányzók, Lindner kapus, a védelemből Zambrano, Chandler és Bamba Anderson, a középpályáról pedig Kittel marad ki sérülés miatt.
A hazaiak gólkülönbsége 7-9, a vendégeké 12-6, az over-under mutató 4/0 illetve 3/1.
Tavaly 2-1 és 2-3 lett a két ütközet végeredménye.
Tovább nem ragozzuk a dolgot, itt tuti, hogy lesz három találat!

Real Sociedad-Espanyol 1! DNB 1!

A baszkok még nem nyertek a bajnokságban, ami nem is meglepő, hiszen még gólt sem szereztek. Ma megtörik az átok…
A Real Sociedad a nyáron a legnagyobbat Illaramendi haza igazolásával húzta, de a támadósorba szerződtetett Bruma-Jonathas páros sem tűnt rossz döntésnek. Ehhez képest eddig nem találtak még be a San Sebastian-iak! Még szerencse, hogy a védelmükkel sincs különösebb probléma, ugyanis az első két fellépésüket lehozták nullára (La Coruna idegenben, Sporting Gijon otthon), ám Sevillában a Betises Ruben Castro már feltörte a reteszt a múlt hétvégén (1-0).
David Moyes legénysége tehát sz első sikerére készül, és az Anoetában erre jó esélye is van a kék-fehér csíkosaknak. A keretből védők hiányoznak, Inigo Martinez, Hector és Raul Navas egyaránt sérüléssel bajlódott.
Az Espanyol már nyert meccset, az első játéknapon a Getafét verték Salva Sevilláék. Utána viszont két sitt jött, bár az igazat megvallva, sem a Villarreal vendégeként, sem pedig otthon a Real ellen nem a barcelonaiak voltak az esélyesek. A gárda a nyáron inkább gyengült, sem mint erősödött, Sergio mesternek így vad reményei nem lehetnek az idei kiírással kapcsolatban. Jó hír, hogy nincs sérült a keretben.
A baszkok otthon hagyományosan erősek, és szerintünk ma nem is hibáznak: az Espanyolban nem érezzük az erőt, Veláék pedig megkezdhetik végre a felzárkózást. Tippünk: 1-es!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik