Hírek

Két erős hazai…

Ma egy BL-meccs mellett egy angol másodosztályú találkozót választottunk...

Sevilla-Mönchengladbach 1!

Egyik alakulat sincs csúcsformában, ám a hispánok azért otthon általában kegyetlenek. Ma sem hibáznak!
A Sevilla nem kezdte jól a bajnokságot, három fordulót követően mindössze két egység áll az EL-győztes neve mellett. A malagai ikszet az Atletico elleni csúnya hazai zakó követte, majd a Levente otthonában sem sikerült nyerniük a délieknek. A BL-ben a D-csoportba nyert besorolást Unai Emery együttese, a kvartett nehéz, hiszen aktuális ellenfele mellett a ManCy és a Juve küdz a továbbjutó helyekért. A keretben a védelemből lesznek hiányzók, Rami és Carrico sérüléssel bajlódott, rajuk kívül Kakuta szerepeltetése is kérdéses. A Ramon Sanchez Pizjuan-ban azonban nem könnyű pontot szerezni, ezt tavaly már bebizonyították a fehér-pirosak.
A Mönchengladbach tavaly remekelt, az idén viszont botrányosan gyengén teljesít. Pedig a keret nem gyengült, sőt… Ennek ellenére a bajnokságot négy zakóval, 2-11-es gólkülönbséggel nyitották Lucien Favre fiai. A válogatott szünet sem tett jót a zöld-fehér-feketéknek, ugyanis pénteken az idegenben nem túl acélos Hamburg rúgott egy hármast a Borussia Parkban. A BL-ben nem lesz egyszerű dolga a gárdának, amely a középpályán nélkülözni kényszerül majd a középpályás, eltiltott Xhakát, a sérült Herrmannt, valamint a védő Alvaro Dominguezt.
Tavaly az EL-ben is összefutott a két társulat az egyenes kieséses szakaszban. Akkor oda-vissza a hispánok nyertek. És ma is a hazai sikerben érezzük a legnagyobb értéket. Szerintünk a Sevilla győzelemmel kezdni majd a sorozatot. Tippünk: 1!

Middlesborough-Brentford 1!

A piros-fehérek bajnokesélyesek, és Riverside-on nem is hibáznak ma sem!
Hat forduló után a dobogó legalsó fokáról várja a folytatást a piros-fehér alakulat. A Borough otthon kétszer nyert, meglepetésre a Bristoltól viszont kikapott. A hétvégén a Miltont már legyőzte. Jelenleg 11 egység áll a neve mellett, gólkülönbsége 9-3, tehát Aitor Karanka rendesen összerakta a védelmet. A keret a nyáron tovább erősödött, a támadószekcióba Stuani és Nugent is érkezett, a feljutásra most valóban jó esélye van a gárdának. A keret teljes lesz ma este.
A Brentford a középmezőny alján helyezkedik el, 5 pontja van, idegenben viszont jobb, mint otthon: vendégként 1-1-1 a sora, a Bristolnál győzött még augusztus közepén, legutóbb pedig Leeds-ből tért haza iksszel. Az előző kiírásban az előkelő 5. helyen zárt a piros-fehér csapat, az idei produktum viszont eddig elmarad a várakozástól. Marinus Dijkhuizen menedzser a Göteborgtól igazolt Vibe-től várhatja leginkább a találatokat és a kreativitást, ám a dán támadó eddig még nem villantotta meg igazi tudását. A keretben két középpályás sérült, velük nem számolhat a szakmai stáb.
Az elmúlt két évben négyszer ütköztek meg a felek, és mindannyiszor a Middlesborough diadalmaskodott. Ma sem várunk meglepetést, a pontok a Riverside-on maradnak! Tippünk így: 1-es!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik