Hírek

Wolfsburg-Schalke

A németeknél gólokat váruk, az íreknél a vendégeknek szavazunk bizalmat...

Wolfsburg-Schalke +2,5!

Eseménydús kilencven percre van kilátás a Volkswagen Arénában: három gólt csak összehoznak a csapatok!
Rangadóval kezdődik a Bundesliga 3. fordulója. A tavaly ezüstérmes az előző kiírás 6. helyezettjét látja vendégül. A zöldek nem voltak igazán aktívak a piacon, Max Kruse, Francisco Rodriguez és Carlos Ascues csatlakozott a kerethez. A szuperkupa elhódítása után a kupában simán továbbléptek Bendtnerék, a bajnokságot is győzelemmel kezdték (Frankfurt 2-1), majd jött a kölni túra, ahol be kellett érniük a farkasoknak egy döntetlennel (1-1). Dieter Hecking vezetőedző erős kerettel dolgozhat, állítjuk ezt annak ismeretében, hogy a kezdő kapus (Benaglio), egy rutinos csatár (Schürrle) és egy jó bekk (Felipe Lopes) sérült.
A Schalke az előző szezonnál jobb szereplésben bízik, Andre Breitenreiter vezetőedző együttese igyekszik is megfelelni a kihívásnak. Több mint harminc millió eurót költöttek el a királykékek a nyáron, minden csapatrészbe hoztak futballistát. A rajt jól kezdődött, hiszen idegenben leiskolázták a Brémát, majd viszont a Veltins Arénában nem bírtak a Darmstadttal (1-1).
A keret nem lesz teljes, Uchida, Höwedes, Nastasic és Giefer sérült.
Mindkét együttes az előrejátékban erős, és a közös múltjuk is eseménydús kilencven percet ígér. Mi a +2.5-ös opcióban látjuk a legnagyobb értéket, erre fogadunk!

Bohemians-Dundalk 2!

A címvédő dublini sikerével újabb nagy lépést tesz az aranyérem felé…
A Bohemians a középmezőnyből várja az ír élvonal folytatását, 25 fellépésen 40 egységet gyűjtött. Otthon, a Dalymount Parkban viszonylag erős, 7-2-3-as statisztikát tud felmutatni. A formája gyenge, a múlt hétvégén kiesett a kupából, a bajnokságban pedig négy találkozóból hármat elbukott. Mellettük szól, hogy a három legutóbbi hazai fellépésükön nem hibáztak, igaz, kiscsapatokat fogadtak. Keith Long menedzser nincs egyszerű helyzetben, hiszen egy középhátvéd, egy balbekk és egy középcsatár is sérült.
Stephen Kenny, a bajnok szakvezetője kényelmesebb helyzetben van. Egyrészt utcahosszal vezetik a fehér-feketék a bajnokságot, előnyük 10 egység immár. Most 51-nél járnak, idegenben pedig veretlenek, sőt, szinte minden nyernek! 10-2-0-ás mutatójuk önmagáért beszél, gólkülönbségük a túrákon 24-8… A forma szinte tökéletes, és azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy nincs eltiltott és sérült a bajnoknál, azaz teljes fegyverzetben utaznak Towellék Dublinba.
Érdekes, hogy a bajnokságban a Dundalk épp a Bohamienstől kapott ki egyedül, de nem a fővárosban. Ebben a felállásban simán győzött a listavezető. És ma sem lesz másként, a címvédő három ponttal tér haza. Tipp: 2!

Olvasói sztorik