Hírek

Rajt a La Ligában!

Megkezdődik a pontvadászat Spanyolországban is...

Malaga-Sevilla Mindkét fél betalál: IGEN!

A déli rangadón gólváltással számolunk!
Megkezdődik végre a La Liga küzdelemsorozata is, és a nyitó találkozón nyomban egy déli rangadót rendeznek a La Rosalédában. A tavalyi 9. fogadja az 5. helyezettet. A Malaga az előző kiírásban középcsapat volt, óvatos támadófutball ás zártabb védekezés jellemezte. A nyáron volt mozgás a csapatnál. Távozott Samuel, Castillejo, Juanmi, Portillo, Javi Guerra és Luis Alberto, az érkezési oldalon Amrabat, Tighadouini, Charles, Cop, Juan Carlos, Albentosa és Francisco Portillo neve szerepel – a támadószekció megerősítése volt tehát az alapvető cél a halványkékeknél.
A Sevilla eseménydús napokon van túl. A fehér-pirosak megnyerték tavasszal az Európa Ligát, így a múlt héten az európai Szuperkupáért szállhattak harcba a BL-győztes Barcelonával szemben. Unai Emery fiai 4-4-es döntetlen után 5-4-re maradtak alul a katalánokkal szemben. Néhány nappal később az AS Romával játszottak felkészülési mérkőzést a hispánok, annak a mérkőzésnek 6-4 lett a vége a farkasok javára. Két ütközet, 11 bekapott gól…
Nézzük, milyen mozgás volt a Sevilla keretében. Távozott Bacca, Mbia, Alex Vidal, Arribas, Aspas – hogy csak néhány fontos nevet említsünk. A kezdő jobbhátvéd, a szűrő középpályás, és a befejező csatár. A gárda gerince… Pótlásukra az alábbi játékosok érkeztek: N’Zonzi, Immobile, Kakuta, Mariano, Rami, Krohn-Dehli, Konoplyanka és Escudero – a teljesség igénye nélkül. Az látszik, hogy a Sevilla továbbra is a nyílt, támadófutballt erőlteti majd, viszont a hátsó alakzat még nem állt össze.
Tippünket a Sevillára alapozzuk. Emery mester együttese még nem állt össze, és szerintünk elől és hátul is gólképesek lesznek. Mindkét fél betalál – ez a legértékesebb opció erre az ütközetre!

Den Bosch-Emmen 2! +2.5!

A holland második vonalban megint könnyen elszabadulhat a pokol: gólokat várunk az összecsapáson!
A Den Bosch nem kezdte jól a bajnokságot, két forduló alatt mindössze egy pontot szereztek. Otthon, a Stadion de Vliert-ben ikszeltek a gyenge Fortunával, majd a Volendamnál simán kapituláltak (2-0). A keretben egy rutinos középpályás sérült, ő ma sem lehet ott a gárdában.
Az Emmen tavaly remekül szerepelt, play off helyen végzett, ám a rájátszást elrontotta, így nem jutott fel az élvonalba. A piros-fehérek látványos támadófocival rukkoltak elő az előző kiírásban, rendre jött a +2.5 a mérkőzéseiken. Az idei pontvadászatot jól kezdte az alakulat, az Ossnál simán győzött, majd rangadón verte a tavaly még első ligás Dordrechtet (1-0).
A két gárda közül a vendégek tűnnek esélyesebbnek, várhatóan nyernek is, és összességében három góllal is számolunk. 2-es és +2.5 a tippünk!

Olvasói sztorik