Hírek

Holland hazai és osztrák gólok!

Ma bajnoki meccseknek jártunk utána...

Heerenveen-De Graafschap 1!

Az újonc pont nélkül marad ma este…
A Heerenveen tavaly a 7. helyen zárta a pontvadászatot, az Abe Lenstra Stadionban jól ment a kék-fehéreknek. A gárdánál volt mozgás a nyáron, a szaklapok szerint nem feltétlenül lett erősebb a brigád az előző kiíráshoz képest. A felkészülési időszakban kevés gólos meccseket vívott a Heerenveen, a Mastrichten kívül nem sikerült mást legyőzniük.
A De Graafschap csak a 6. helyen zárt a holland második ligában, de miután eredményesen szerepelt az osztályozón, felléphetett az élvonalba. A keretet igyekeztek megerősíteni, de extra minőség nem érkezett az alakulathoz. A felkészülési időszakban hullámzóan teljesített a De Graafschap, nagy kérdés, hogy milyen lesz majd élesben az alakulat.
A rutin a hazaiak mellett szól, és a De Graafschap idegenben hagyományosan gyámoltalan. Az erősebb kerettel rendelkező házigazda behúzza a három pontot. Tippünk ezért: 1-es!

Ried-Salzburg +2.5!

A két, gyenge passzban lévő együttes meccsétől gólokat várunk…
Beragadt a rajtnál a Ried, a gárda három fellépésén egy pontot szerzett, igaz, azt otthon. Idegenben a Rapid és a Mattersburg is kivégezte, a hazai remi a Wolfsbergerrel jött össze a két túra között (0-0). Helgi Kolvidsson vezetőedző két sérült középpályására nem számíthat.
A Salzburg meggyengült a nyáron, alapemberek igazoltak el, ráadásul sok a sérült is a keretben. A BL-nem már búcsút intettek a fehér-pirosak, nem volt ugyanis elegendő a kétgólos előny Malmőben. A bajnokságban is pocsékul szerepelnek, a Mattersburgtól és a Rapidtól kikaptak, az Amirával legutóbb leikszeltek. Gólok elől és hátul is vannak a csapatban…
A rossz passzban lévő alakulatok csatájától gólokat várunk. Csábító a 2-es is, de sok a sérült a Red Bullnál. Így inkább maradunk a +2.5-ös opciónál. Mi erre fogadunk!

Olvasói sztorik