Hírek

Újabb strandfoci-torna lesz Siófokon

Pénteken az ukránok ellen kezd a magyar strandlabdarúgó-válogatott.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Pénteken az ukránok elleni mérkőzéssel kezdi meg szereplését a magyar strandlabdarúgó-válogatott a siófoki MLSZ Beach Arénában sorra kerülő Euro Beach Soccer League (EBSL) sorozat utolsó fordulójában.

A viadal csütörtöki sajtótájékoztatóján Gabino Renales, a nemzetközi szövetség alelnöke kijelentette, a története első A-divíziós tornájára készülő magyar válogatott fejlődött a legtöbbet az elmúlt időszakban. Weisz Tamás szövetségi kapitány szerint a válogatott alaposan felkészült, a játékosok pedig feszültek, ami jó jel.

„Csakhogy nagyon nehéz a csoportunk, mert mindegyik válogatott előttünk van a világranglistán, nagyon nehéz mérkőzések várnak ránk” – tette hozzá.

Péntektől vasárnapig 12 válogatott szerepel Siófokon három csoportban, kvartettek első két helyezettje jut a két héttel később Észtországban sorra kerülő szuperdöntőbe. A világranglistán 20. helyen álló magyar csapat csoportellenfelei Ukrajna (19.), Svájc (5.) és Spanyolország (8.) lesznek. Az ukránokkal pénteken 18.30-kor találkozik a magyar együttes, majd szombaton 18.30-kor Svájc, vasárnap 17 órakor pedig Spanyolország következik.

A nézőket 1560 ülőhely várja az MLSZ Beach Arénában.

Olvasói sztorik