Hírek

Gólok mindenhol!

A magyar bajnokságban a lila-fehérek randevúját választottuk, a svédeknél a sereghajtóhoz látogat a címvédő...

Újpest-Békéscsaba +2,5! 1!

A lila-fehérek párharcából a hazaiakat érezzük erősebbnek, de a gólokban több érték rejlik…
Vignjevics mester csapata nem kezdte rosszul a bajnokságot. Ugyan a paksiak ellen még akadozott a gépezet, különösen a támadójátékkal adódtak problémák, azért a tolnaiak ellen nem feltétlenül szégyenteljes eredmény a remi. Aztán a 2. játéknapon a Fáy utcába voltak hivatalosak Sallóiék, és a lilák könyörtelenül kihasználták az újonc védelmi megingásait. 1-3 lett a vége – igaz, szorosabb is lehetett volna az eredmény, ha Lázok beveri a hajrában a büntetőt. A nyáron némiképp átalakult a fővárosiak kerete, egyelőre olybá tűnik, hogy nem gyengültek Nagy Gáborék.
A Békéscsaba a Vasas mögött a 2. lett az NB/II-ben, így jutottak fel a viharsarkiak az élvonalba. A keretet igyekeztek megerősíteni a Kórház utcában, de eddig bizony ez nem látszik a lila-fehérek teljesítményén. A nyitó fordulóban a szimpatikus vesztes szerepe jutott Birtalanéknak (2-3, Loki), a múlt hétvégén viszont nagyon sima verésbe szaladtak bele Mursitsék a Paks vendégeként (4-0). Két fellépésen hét találatot kaptak a keletiek, azért ez sok, nem is kicsit… Nehéz elképzelni, hogy Szpisljak mester együttesének védekezése a Szusza Ferenc Stadionban áll majd össze…
Az az érzésünk, hogy az Újpest megnyeri a mai találkozót, viszont elnézve a csabaiak védelmét, érdemes lesz rámenni a gólokra. Szerintünk a +2.5-ben van érték, mi arra fogadunk!

Atvidabergs-Malmö +2,5!

A kiesőjelölt fogadja a bajnokot – a gyenge védelmek találkozásától gólokat remélünk…
Az Atvidabergs nehéz helyzetben van, 17 bajnokin mindössze 8 egységet húzott be a gárda. Otthon 1-4-4-es a mérlege, idegenben viszont még ennél is gyatrább (0-1-7). A brigád kezd leszakadni, immár 6 pont választja el a bennmaradást érő pozíciótól. A formája pocsék, három ikszet egy hazai vereség követte. A védelme átjáróház, 29-szer kapitulált már a hátsó alakzat. A társulat over/under mérlege 11/6. A keretben egy fontos középpályás eltiltott lesz sárga lapok miatt.
A Malmö tavaly megnyerte a bajnokságot, most viszont nem áll jól a kékek szénája. Mindössze az 5. helyen áll, lemaradása a listavezető Göteborg mögött 5 pont. 30 egységéből 12 jött össze idegenben (3-3-2), több, váratlan kudarc is érte a címvédőt. Még áll a BL-ben is a csapat, igaz, a minap Salzburgban 2-0-ra kikapott – így nem lesz könnyű dolguk Eikreméknek a visszavágón. A Malmö támadójátékával alapjaiban véve nincs különösebb gond, hiszen 17 meccsen 33-szor voltak eredményesek Bergeték, viszont a védekezés… Egy élcsapattól a 22 kapott találat bizony sok. Az over/under mérlegük 13/4. A formájuk szeszélyes, Rosenbergék a legutóbbi bajnokit behúzták, előtte viszont három fellépésükön nem tudtak nyerni. A keretben egy védő sérült.
A tavaszi összecsapáson 3-0-ra nyert a Malmö, és ma is a bajnok az esélyesebb. Viszont a gólokban van érték, hármat összehoznak a felek! Tipp: +2,5!

Olvasói sztorik