Hírek

Nyerhet a Fradi és a Göteborg

A Fradi hazai pályán, a Göteborg viszont vendégségben szerezheti meg a 3 pontot...

Ferencváros – Diósgyőr 1!

Véget ért az álom: nem sikerült bejutni az Európa-liga csoportkörébe a Ferencváros csapatának. Finoman szólva a Fradi olyan messze volt ettől, mint Makó Jeruzsálemtől. A Zeljeznicar elleni kiesésben talán nem is maga a a kiesés fájhat leginkább a szimpatizánsoknak, hanem a lélektelen játék és a klubvezetés szurkolók elleni megnyilvánulásai. Most már csak a bajnokság maradt, ebben pedig muszáj lesz aranyérmet szerezni. Magyarországon pedig nem sokan versenyezhetnek ezzel a kerettel. A Haladás ellen mutatott játék most is elég lehet.
A Diósgyőr tehát nem sok reménnyel vág neki a budapesti túrának: egy rendkívül éhes Fradi várja a csapatot. A miskolci alakulat játéka már az újonc Vasas ellen is döcögött a múlt hétvégén, nem sokat változott az előző szezonhoz képest. Az öt középpályással felálló csapat támadásokban nem jeleskedett annyira, bár két gólt szereztek, azokat is inkább a vendégek védői hozták össze. A csapat tehát elöl nem teljesít egyelőre túl jól, hátul pedig sebezhető.
A DVTK utoljára 2009-ben nyert a Fradi pályáján, legutóbbi három bajnokiját is elveszítette itt. Tavaly például 3-0-ra kapott ki a csapat. Most is benne van egy hasonló végeredmény a levegőben.

Falkenberg – Göteborg 2!

A svéd élvonalban a házigazda 16 fordulót követően 13 egységgel a 14., osztályozó helyen áll, otthon nem túl fényes 2-3-2-es mérleggel. A formája rossz, két hónapja nem nyert, két vereséggel a háta mögött fogadja a listavezetőt. A Göteborg remekel, továbbjutott a nemzetközi kupában is lengyel riválisával szemben. A pontvadászatban 35-nél jár, vendégségben veretlen (5-3-0), 3 pont az előnye a 2. Norrköping előtt. A legutolsó három bajnokiján döntetlenezett – kétszer az elsőszámú üldözőjével. Öt bajnokit játszott egymással a két gárda, mindig a Göteborg győzött. Ma is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik