Hírek

Hazai brazilok…

Figueirense-Joinville 1!

A középmezőny tagja a házigazda, 11 meccs után a 11. helyen áll 15 egységgel, és még nem kapott ki az Orlando Scarpelli-ben (3-2-0). A formája felettébb biztató, ugyanis két sikert könyvelhetett el a közelmúltban. A Goiast otthon, a Flamengót idegenben győzték le a piros-fehérek. A keretben nem lesz eltiltott, viszont egy csatár lesérült, épp a legutóbbi bajnokin.

A Joinville eddig nagyon gyengén tolja, csak 5 pontja van, így nem is csoda, hogy a sereghajtó z A-ligában. Vendégként a legrosszabb, egy remi mellett ötször égett, és csak egy gólt rúgott a túrákon. Ami viszont biztató ehet, hogy az egyetlen ikszet éppen a legutóbb érték el a fiúk a Coritiba vendégeként (0-0. Az említett bajnokin egy belső bekk begyűjtötte harmadik sárgáját, így ma ő pihen.

A Figueirense összekapta magát, a Joinville viszont még mindig nem az igazi. Az erősebb kerettel rendelkező hazaiak nem hibáznak, otthon tartják a pontokat. Tippünk tehát: 1-es!

Palmeiras-Avai 1!

A Palmeiras 18 pontjával a 7., otthon 3-2-1-es mérlege nem túl acélos. Három sikerből érkeznek a mai találkozóra, és ezeken a találkozókon még gólt sem kaptak a zöldek. Eltiltottja nem lesz a Palmeirasnak.
Az Avai a középmezőnyben állomásozik, a 13. 13 egységgel. Figyelnie kell a kék-fehér seregnek hátra, ugyanis a veszélyes zónához közel vannak. Idegenben eredményesebbek (2-1-2), A társulat nincs jó passzban, öt bajnoki óta nem sikerült győzniük. Ismét nem lesz teljes a vendégek kerete, mert két védő is eltiltott lesz. Az ő hiányuk érzékeny veszteség.
A két alakulat egymás elleni mérlege nyomasztó Palmeiras-fölényt mutat (7-2-1), a Pacaembú-ban még soha nem nyert az Avai. Ma sem járnak sikerrel a vendégek, a pontot otthon maradnak. Tippünk így: 1-es!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik