Hírek

Ezúttal BL résztvevőtől kapott négyet a Vasas

Novák Csanád volt az újonc egyetlen vigasza.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Vasas FC – Partizan Beograd (szerb) 1-4 (0-1)
Bakovci, Szlovénia
Vasas: Nagy G. – Hangya (Görgényi, 62.), Pajevics, Grúz, Osváth (Bori, 68.) – Vida, Berecz (Gál M., 80.) – Czvitkovics – Vass P. (Ádám M., 62.), Novák Cs. (Murka, 78.), Lázok. Edző: Szanyó Károly
A Vasas gólszerzője: Novák (65.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Vasas a Bajnokok Ligájára készülő szerb Partizan Beograd ellen 4-1-es vereséget szenvedett Szlovéniában, felkészülési mérkőzésen – tudósít az angyalföldi klub honlapja.

A Vasas jól kezdte a meccset a szerb bajnok ellen, kiegyenlített játék folyt a pályán, de a huszadik percben egy közeli fejesből vezetést szerzett az ellenfél (0-1). Ezt követően rendezték a soraikat, a tócsákkal tarkított pályán azonban nem tudott folyamatos játék kialakulni.

A második félidő elején újabb gólt lőtt a Partizan. A Vasas viszont nem adta fel, a játékrész közepén Novák ugrott ki és a kapus alatt szépen gurított a hálóba (1-2).

A vége azonban nem sikerült a magyar csapatnak. A 81. percben kaptak még egy gólt, majd a hajrában Nagy Gergely hatalmasat védett egy közeli fejes után, de a kipattanót közelről bepofozták a szerbek (1-4).

Olvasói sztorik