Hírek

FOTÓK: görögtűzzel búcsúztatták a temetőben a Loki vezérszurkolóját

Egész Debrecent megrázta Komáromi Gábor, a DVSC vezérszurkolójának halála.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Egész Debrecent megrázta Komáromi Gábor, a DVSC vezérszurkolójának halála. Komcsit – ahogy szurkolótársai hívták – június 25-én gázolta el egy autó Mikepércsen. A kórházban az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék az életét, két nappal később azonban 35 évesen elhunyt.

A DVSC Futball Szervező Zrt., a DVSC Kézilabda Kft. és a Debreceni Sportcentrum Kft. is saját halottjának tekinti. Az ultrák a múlt csütörtöki Európa Liga-selejtezőt nem a Nagyerdei, hanem az Oláh Gábor utcai stadionban nézték meg, előtte pedig megemlékeztek az elhunyt vezérszurkolóról.

A család közleményben mondott köszönetet a mentőknek, az orvosoknak, a barátoknak és a Loki-szurkolóknak.

Komáromi Gábort hétfő délután búcsúztatták a Debreceni Köztemetőben, polgári szertartás szerint; legalább ezren kísérték utolsó útjára. Ahogy a család kérte, a rokonok, barátok, sporttársak és ismerősök egy szál vörös vagy fehér rózsaszállal érkeztek.

A feketébe öltözött szurkolótársak a krematórium előtti tónál díszsorfalat állva piros színnel világító fáklyákat gyújtottak – így idézték vissza a mérkőzések hangulatát, amelyek világát Komáromi Gábor annyira szerette – tudósított a dehir.hu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik