Hírek

Északi kettesek!

Ma a Göteborg és a Rosenborg is esélyesként lép pályára vendégként...

Bodo Glimt-Rosenborg 2!

A kiesőjelölt nem szerez pontot a listavezető ellen!
A Bodo Glimt a 15. helyen áll 11 ponttal, 2-0-5ös hazai mérleggel. A gárda pocsékul kezdte a bajnokságot, május közepétől viszont elkezdte gyűjteni az egységeket. A múlt héten meglepetésre nyerni tudott a Valarenga otthonában. A keretben egy középpályás sérült, eltiltott nincsen.
A Rosenborg parádézik az idén, a bajnoki cím elsőszámú esélyesen, a fekete-fehérek 33 ponttal az élen állnak. Idegenben is meggyőzősek a trondheimiek, 6-0-1 a statisztikájuk, ráadásul az EL-ben is jól mutatkoztak be a minap. Fontos meccsen remiztek a múlt játéknapon, a Moldéval otthon osztozkodtak meg a pontokon. Egy eltiltott játékos visszatér, friss sérült nincs.
A bajnoki címre törő Rosenborg nem hibázhat, és nem is rontanak a fehér-feketék. Mindhárom pontot elviszik, tippünk tehát: 2-es!

Sundsvall-Göteborg 2!

A listavezető nyerni megy az újonchoz!
A házigazdának nem áll jól a szénája, 12 egységgel a 13. pozícióból várják a soros fordulót. Az újonc otthon tragikus, 0-2-4-es mérleghez 3-10-es gólkülönbség társul, tehát a támadósorral komoly bajok vannak. A leállás előtt ikszeltek otthon a Kalmarral. A védelemben és a középpályán is lesznek hiányzók.
A Göteborg vezeti a svéd bajnokságot, 32 pontja van, idegenben veretlen (5-1-0), előnye már 5 egység az Elfsborggal szemben. Vibéék formája nagyszerű volt a bajnoki szünet előtt, és jó hír, hogy nincs friss sérült a keretben, és egy eltiltott is visszatérhet.
A Sundsvall több mint 10 éve tudta legutóbb legyőzni a Göteborgot. Ma sem látunk erre esélyt, sőt, a pontszerzés sem jön össze a házigazdának. Tippünk ennek megfelelően 2-es!

Olvasói sztorik