Hírek

Európa-liga selejtezőkre fogadunk

Az AIK és a Slovan Bratislava is idegenben szerezhet előnyt a visszavágóra.

Vaasa-AIK 2!

A svéd élcsapat előnyt szerez a finn kiesőjelölt otthonában.
A Vaasa csak nem akar magához térni. A fekete-fehérek 14 bajnokin csak 8 pontig jutottak, és noha néhány hete volt egy fellángolásuk, a legutóbbi két fellépésüket megint elbukták. Lemaradásuk egyre nagyobb, így egyértelműen kijelenthető: a brigád a bennmaradásért küzdhet csak az idén.
Az AIK a bajnokság féltávjához közeledve a 6., otthon parádés, idegenben azért sebezhető (0-4-2). A szünet előtt jó formát mutattak a sárgák, április vége óta mindössze egy mérkőzést veszítettek el, azt is a listavezető Göteborgnál. A kerete erős, Andreas Alm vezetőedzőnek lényegesen nagyobb a variációs lehetősége, mint kollégájának a Vaasa kispadján.
A két pontvadászat között érzékelhető a különbség, ráadásul az idén a Vaasa nagyon mély gödörben van. Az AIK noha nem félelmetes látogató, ma idegenben is előnyt szerez. Tippünk ennek megfelelően: 2-es!

College Europa FC-Slovan Bratislava (1-0) 2!

A gibraltári alakulatnak már ma eldőlhet a sorsa…
Bevalljuk férfiasan, hiába foglalkozunk napi szinten több órát sportfogadással, a College Europa FC-ről eleddig nem hallottunk. Mint kiderült, a gárda gibraltári, tavaly már megmérettetett a sorozatban, de akkor a Vaduz simán kiejtette. A zöld-feketék az idén is nekivágnak a sorozatnak, a mérkőzést a Victoria Stadiumban rendezik. Egy Egyenlítői-Ginea-i válogatott focistájuk is van a hírek szerint – hogy ez jót jelent, vagy rosszat, nem tudnánk megmondani.
A Slovan tavaly a 3. helyet szerezte meg a szlovák bajnokságban, a pozsonyiaknak nem volt esélyük a Trencsén-Zsolna párossal szemben. A nyáron igyekeztek erősíteni, és a felkészülési mérkőzéseken eddig igazán szépen jöttek az eredmények, legutóbb például a Slavia Prágát verték idegenben magabiztosan.
A lelkes gibraltári alakulat ismét csak villámlátogatást tesz a nemzetközi kupaporondon, totálisan biztosak vagyunk abban, hogy a továbbjutás kérdése már ma eldől. Sima hendis vendég győzelmet várunk!

Olvasói sztorik