Hírek

Kettes és gólok!

Ma Norvégiába és Írországba látogatunk el...

Sarpsborg-Molde 2!

Nagy kérdés, hogy mi lesz a bajnokkal… Szerintünk ma megindulnak felfelé a tabellán!
A Sarpsborg 17 egységével a 9. helyet foglalja el a tabellán féltávhoz közeledve. A társaság otthon nem félelmetes (2-2-3), és nincsenek is jó passzban. Négy bajnoki óta nem nyertek, és a kupában is csak büntetőkkel léptek túl a Brannon. A keretben egy meghatározó középpályás eltiltott lesz, és ugyanebben a csapatrészben még hárman sérültek. Így azért nehéz lesz összeállítani a kezdőcsapatot.
A Molde eddig árnyéka tavalyi önmagának, a bajnok csak az 5. 22 ponttal, lemaradása a Rosenborg mögött 11 egység. A kékek képtelenek ebben a kiírásban a kiegyensúlyozott teljesítményre, amikor már-már olybá tűnik, hogy elkapták a fonalat, rögtön becsúszik egy váratlan vereség. Legutóbb Tromsőben élték ezt át a fiúk. Azóta két iksz jött össze, rangadókon. Előbb a Valarengával otthon, majd Trondheimben. Ez utóbbi azért az értékes kategóriába tartozik. Vendégmérlege 2-2-3, tehát nem meggyőzőző. A kupában simán továbblépett, igaz, egy kiscsapat volt az ellenfele. Egy hétgólos támadója eltiltását tölti majd, és a csatársorban lesznek még hiányzók.
Egyik alakulat sincsen bombaformában, viszont a Molde erősebb kerettel rendelkezik, és ett ma be is bizonyítják a kékek. Szerintünk a pontok a bajnokhoz kerülnek, tippünk tehát: 2-es!

Finn Harps-Cabinteely +2.5!

AZ ír második vonal mindig rejteget jó kis csemegéket a sportfogadóknak. Ezúttal a gólokra megyünk rá…
A nyolccsapatos ligában a 2. fogadja a 7. helyezettet. Elméletileg minden a házigazda sikere mellett szól, ám, ha kicsit jobban körbejárjuk a találkozót, azért árnyaltabb a kép. A Finn Harps 28 pontos, 5-1-1 a hazai mérlege, két pont a hátránya az egyenes feljutást érő 1. pozícióban tanyázó Wexfort Youth mögött. Viszont a társulat formájával gondok vannak, nem is kicsik… A legutóbbi három fellépését elbukta, és lesznek eltiltottjai is. Mellettük szól, hogy Keatingék eddig valamennyi otthoni bajnokijukon betaláltak.
A Cabinteely klasszikus értelemben vett kiscsapat, most szokja a másodosztály légkörét. 15 csatában 12 pontig jutott, idegenben viszont eddig katasztrófa, amit művel: hét túra, 0-1-6, 4-22-es gólkülönbség! Az élmezőnyhöz tartozó brigádok szabályosan kivégezték szegény Cabinteelyt… Most sem lesz egyszerű dolga a csapatnak…
A hazai tipp nem fizet jól, maximum melléktippnek javasoljuk. Viszont elnézve a vendégek idegenbeli produkcióját, a +2.5-ös opció nagyon csábító 1,72-ért. Mi erre fogadunk!

Olvasói sztorik