Hírek

Svéd és örmény siker!

A svéd kettő mellett selejtezünk egy hangulatosat...

Brommapojkarna-Mjallby 1!

Tavaly még az élvonalban küzdöttek a felek, sikertelenül, és most a másodosztályban is meleg a pite. A hazaiak jobb formájuknak köszönhetően nyerhetnek…
Nagyon gyenge szezont fut eddig mindkét alakulat. A házigazda a 15., a vendégek a 16., azaz utolsó helyen tanyáznak. A piros-feketék 9 egységig jutottak 14 forduló után, otthon 1-3-3-as mutatót produkálva. Az elmúlt három ütközetéből egészen jól jöttek ki a fiúk, kettőt megnyertek, a minap a Frejnél győztek magabiztosan Holmquisték (0-4). A keretben egy középpályás eltiltott lesz.
A Mjallby még nagyobb bajban van, csak hét pontja van, idegenben egyet nyertek a sárgák, ötször megégtek. Egyetlen sikerüket még áprilisban aratták az első túrájuk alkalmával. A formájuk tragikus, négyszer égtek meg zsinórban. És a hiányzókról: egy középpályás és egy csatár eltiltott lesz, egy másik fontos támadó pedig hetek óta sérült. Így nem lesz egyszerű a mai kirándulás…
A Brommapojkarna valamelyest jobb passzban van ellenfelénél, akiknél több fontos hiányzó is lesz. A hazaiaknak bizalmat szavazunk, a piros-feketék folytatják a menekülést. Tippünk így 1-es!

Pyunik Jereván-Folgore (0-1) 1!

Az örmény együttes a San Marino-i gárdát látja vendégül. A túra semmiképpen sem ígérkezik könnyűnek, ugyanis az örmény elitalakulat magabiztosan gyűjtötte be ismét az arany érmet. A legtöbb gólt rúgta a bajnokságban, és a legkevesebbet kapta. Május végén ért véget a pontvadászat. A Folgore is május végén játszotta az utolsó tétmeccsét. A BL-selejtező első köréből egyértelműen az örmények továbbjutását várjuk, ehhez pedig az kell, hogy a Pyunik tetemes előnyt szerezzen az odavágón. Tippünk nagyon sima hazai, kettő-három lesz közte, az tuti!

Olvasói sztorik