Hírek

Irány Brazília!

Egy gólos és egy hazai történetre bukkantunk...

Atletico MG-Coritiba +2,5! 1!

A braziloknál javában tart a bajnokság. Ezúttal egy gólos történetben gondolkodunk…
AZ Atletico Mineiro 9 fordulót követően a 2. helyen áll, 17 egységéből 10-et szerzett otthon (3-1-1). Egyetlen hazai vereségét a Cruzeirótól szenvedte el a fekete-fehér alakulat még június elején. Levir Culpi vezetőedző csapata jó formában van, két nyertes bajnoki van a hátuk mögött. Legutóbb a Joinville járt a Belo Horizonte-ban, és Eduardoék nem is hibáztak. Egy alapember visszatérhet a védelembe, miután a múlt héten letöltötte eltiltását.
A Coritiba az alsóházban áll jelenleg, a 18., tehát kieső pozícióban várja sorsa jobbra fordulását. Mindössze 7 pontot szerzett eddig Marquinhos Santos legénysége, idegenben az Atletico Paraniensénél remizett, ezen kívül mind a négy túráján megégett. Ugyanakkor mellettük szól, hogy egy pocsék szériát zártak le, hiszen az említett idegenbeli remit követően a Cruzeirót megverték otthon. Egy kezdp bekk letöltötte eltiltását, egy másik fontos csatár viszont méh nem lehet ott a pályán.
Gólokat érzünk a mai ütközetben. A házigazda erősebb aktuális ellenfelénél, de a zöldek is bátor játékot nyújtanak mostanság. Három találatot összehoznak a csapatok, így a tippünk: +2.5!

Palmeiras-Chapecoense 1!

A derbin aratott siker tovább repíti a házigazdát – a pontok Sao Paulóban maradnak!
A Palmeiras a középmezőny tagja, 12 pontot szerzett 9 mérkőzésen, otthoni mérlege 2-2-1, a Pacaembú-ban 9 rúgott góljára 5-öt kapott. Ami a társaság formáját illeti, nos, az felettébb szeszélyes, viszont a hétvégén a városi derbin nagyon leverték Cristaldoék a Sao Paulót – ezzel engesztelve ki a drukkereket az eddigi hektikus teljesítményért. A keretben nincs eltiltott, és friss sérültről sem számoltak be az internetes portálok.
A vendégek 13 egységükkel a 9. pozíciót foglalják el, idegenben viszont csak egyszer nyertek három kudarc mellett, igaz, épp a legutóbbi kirándulásuk alkalmával. A hétvégén a listavezetőt is megszorították, és értékes pontot tartottak otthon a Sport Recife ellenében. A középpályára visszatér egy korábban eltiltott alapember, friss sérültjük pedig nincsen.
A Palmeiras a győztes városi rangadó után újabb sikert arat, és feljebb lép a tabellán. Tippünk tehát: 1-es!

Olvasói sztorik