Hírek

Észak és Dél

Rosenborg-Molde Mindkét fél betalál: IGEN! +2,5!

Rangadót rendeznek a norvég első vonalban: gólokkal számolunk, innen is, onnan is, és összesen legalább hárommal!
A bajnok a listavezetőhöz látogat a 14. játéknapon. A trondheimi együttes parádézik az idén, 32 pontig jutott már, otthon, a Lerkendalban kegyetlen házigazda (4-2-0), és a formája is szinte tökéletes: kupában sima továbbjutás, győztes bajnokik, egy Tromsö elleni hazai iksz rondít csak bele az összképbe. A már nyolc találatnál járó Söderlund vezetésével parádézik a csatársor, 13 mérkőzésen 38-szer voltak eredményesek a fehér-feketék. Egy védő sérült.
A Molde eddig csalódást keltően szerepel, mindössze az 5., 21 egységet gyűjtött, így lemaradása jelentős aktuális ellenfelével szemben. A kékek idegenben 2-1-3-as mérleget tudnak csak felmutatni, amely egy élcsapat szintjéhez mérten gyenge. A társulat a bajnokságban nem fut jó szériát, kikapott Tromsőben, majd megosztozkodott a pontokon otthon a Valarengával. A kupában továbblépett, de ez nem is volt kérdés. A szakmai stáb kiegészítő emberekkel nem számolhat csak, az alapcsapat rendelkezésre áll.
10/3 mindkét csapat over-under mutatója, és szerintünk a mai kilencven perc is a támadófociról szól majd. Nálunk mindenképpen +2.5-ös a történet, és adható a mindkét fél betalál opció is!

Brazília-Paraguay 1!

Dunga mester alakulata eddig nem kápráztatta el a szurkolókat – ma azért csak bejutnak a legjobb négy közé…
Willianék megnyerték a C-csoportot, de már nem veretlenek. A Peru elleni szenvedést a Kolumbiától elszenvedett vereség követte, így az utolsó csoportkörben is volt még izgulni valójuk az aranysárga-kékeknek. Venezuelát 2-1-re győzték le Thiago Silváék, de a kilencven perc végét megint izgalmassá tették Firminóék: a hajrában jött a bordók szépítő találata… A Neymart nélkülöző brazilok legutóbb a Robinho-Firmino párossal kezdtek, jó eséllyel ma is szerepel kap mindkét támadó.
Paraguay nem tett semmi extrák, mint szép csendesen továbblépett a B-jelű négyesből. Az argentinok ellen bravúrpontot szereztek kétgólos hátrányból felállva, majd verték Jamaicát, végül pedig békés ikszet játszottak Uruguay-jal. Ennyi elegendő volt az üdvösséghez. A keretben vannak szép számmal rutinos, öreg rókák, akik kellő tartást adnak a brigádnak. Ramon Diaz válogatottja eddig szervezett játékkal rukkolt elő, nagy kérdés, hogy ez mire lesz elegendő a Selecaoval szemben.
Azt gondoljuk, hogy noha Felipe Luizék eddig messze elmaradnak legjobb teljesítményüktől, ma továbbjutnak a legjobb négy közé. Paraguay számára ez a találkozó jelenti majd a végállomást. Tippünk: 1-es!

Olvasói sztorik