Hírek

Északi egyesek!

Ma egy svéd és egy izlandi mérkőzést találtunk fogadásra érdemesnek...

Frej Taby-Brommapojkarna 1!

Elmaradt meccset pótolnak a svéd másodosztályban: az újoncok ütközetét a házigazda nyeri meg!
A mókás nevű Frej Taby tavaly a harmadik vonalban szerepelt, és osztályozón vívta ki a feljutást. A sárga-feketék 13 meccset követően 18 ponttal a 10. helyen állnak, otthon, a Vikingavallenben 3-2-1-es mérlegükhöz egészen elképesztő 3-1-es gólkülönbség párosul. A nyitófordulóban kapott ki a társaság a listavezetőtő, azóta nem talált legyőzőre, sőt, még gólt sem kaptak Cirakék. A formájuk egészen biztató volt a szünet előtt: két meccset nyertek meg. A keret nem lesz teljes, egy gólerős csatár hetek óta sérült, míg egy fontos bekk sárga lapos eltiltását tölti majd.
A Brommapojkarna tavaly még az első ligában küzdött, ám könnyűnek találtatott, és simán kiesett a legjobbak közül. Most sem megy azonban jobban a piros-feketéknek, csont utolsók, mindössze 6 egysége van, idegenben mindannyiszor megégett, gólkülönbsége a túrákon 5-14. Magni Fannberg Magnusson együttese június elején megszerezte első győzelmét, ám utána megint kikaptak Hellbergék. Egy kezdő bekk lesérült, egy ugyancsak alap középpályás pedig eltiltott lesz.
A Bromma rossz passzban van, a Frej hazai közönség előtt masszív. Nem érezzük az erőt a vendégekben, így szerintünk a pontot otthon maradnak!

Grindavik-Kopavogur 1!

Az izlandi másodosztályban középcsapatok találkoznak egymással. A Grindavik 6 meccsen 7 pontig jutott, otthon nem feltétlenül meggyőző (1-0-2). Győzelmeit a mögötte álló alakulatok ellen aratta, legutóbb vendégségben aratott sikert. A Kopavogur 6 egységnél jár, viszont az össze pontját a kirándulásokon zsebelte be. Vendégségben 2-0-1 a mutatója, viszont rettenetes passzban vannak a fiúk: két győzelmet négy sitt követte. És ma sem jön ki a gödörből a Kopavogur, a Grindavik behúzza a fontos győzelmet. Tippünk tehát: 1-es!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik