Hírek

Hendis hazai és gólváltás

Egy bajnoki és egy válogatott meccs került a célkeresztbe...

Peru-Venezuela Mindkét fél betalál: IGEN!

A torna eddigi egyik legnagyobb meglepetését a venezuelai válogatott okozta, és Peru is derekasan helyt állt. Gólváltást várunk a C-csoport mai mérkőzésén!
Perura kemény meccs várt az első fordulóban: a bombaformában futballozó brazilokkal találták szembe magukat. A piros-fehérek remekül álltak bele a meccsbe, végig partiban voltak a selecaoval, ám a hajrában végül lecsúsztak az egyik pontról. Bátor és gyors játékot láthattunk Ricardo Gareca szövetségi kapitány alakulatától, amely azért olykor elképesztő védelmi hibákat is vétett. Mindenesetre Farfanék kellemes meglepetést okoztak az első kilencven perccel.
Ha Peruról elismerően szóltunk, akkor még jobban meg kell dicsérnünk a venezuelai válogatottat, amely Kolumbiát győzte le a nyitó fordulóban. A bordók taktikus játékkal rukkoltak elő, és hiába rohamoztak a sárga kékek a James Rodriguez-Bacca-Falcao trióval, Noel Sanvicente legénysége állta a sarat. Rondon a 60. percben bevitte a győztes találatot, és az előnyt megőrizték Amorebietáék. E sikerrel Venezuela nagy lépést tett a negyeddöntő felé…
Őszinte, nyílt játékot várunk a mai találkozótól. Perunak muszáj támadnia, hiszen ha ma is pont nélkül marad, jó eséllyel csomagolhat a tornáról. Venezuela viszont remekül kontrázik – így a gólváltás könnyen jöhet. Mi erre fogadunk!

BATE Boriszov-Vitebsk (0-1) 1! Mindkét csapat NEM szerez gólt!

Nincs egy súlycsoportban a két együttes: sima hazai sikert várunk.
A BATE a fehérorosz kirakatcsapat hírnevének megfelelően teljesít az idei kiírásban. A brigádnak tulajdonképpen nincs is komoly kihívója, 9 meccsen 23 pontot szerzett, gólkülönbsége pedig 9-0! Otthon csak nyert, igaz, senkit sem szórtak meg nagyon Rodionovék.
A Vitebsk újonc, célja a bennmaradás kivívása. 9 fellépésen 7 egységet zsebelt be, így most a 12. a 14 csapatos bajnokságban. Idegenben két remi mellett háromszor kikapott, rossz hír, hogy az utolsó három túráján szaladt bele a késbe. Az elmúlt négy játéknapon gólképtelen maradt, a múlt héten kiesési rangadón ikszelt hazai környezetben.
Nem jósolunk kellemes kilencven percet a Vitebsknek a Boriszov Arénában: szerintünk a házigazda legalább kettővel veri majd az újoncot. Tippünk hendis H, és mindkét csapat NEM szerez gólt!

Olvasói sztorik