Hírek

Bátor iksz, sima hazai!

Továbbra is selejtezünk lelkesen...

Oroszország-Ausztria X!

A G-csoport listavezetője Ausztria 13 ponttal, a 3. helyen álló oroszoknak 8 egység áll a nevük mellett. Kokorinék eddig kétszer játszottak otthon, Lichtenszeint verték, Moldovával viszont kínos ikszet játszottak. A sógorok remekelnek a kiírásban, négy siker mellett egy iksz áll a nevük mellett – még a nyitó fordulóban a svédek vittek pontot Bécsből. Okotiék célja az első hely megtartása, ehhez pedig egy iksz is elegendő leehet – így legalább megmarad a távolság a két válogatott között.Tippünk tehát: X!

Szlovákia-Macedónia (0-1) 1!

Nagy lépést tehetnek a továbbjutás felé a szlovák együttes!
A C-jelú hatosban a szlovákok eddig valamennyi meccsüket megnyerték. 15 egységgel vezetik is a tabellát, otthon a spanyolokat és Luxemburgot verték Stochék. Hamsikék márciusban felkészülési meccsen legyőzték a cseheket. Jan Kozak szövetségi kapitány győzelemmel számol, reményei szerint kapott gól nélkül sikerül lehoznia Hamsikéknek a kilencven percet.
A macedónok az 5. helyen állnak 3 ponttal, Luxemburgot győzték le otthon, ezen kívül csak kudarcok érték Trajkovskiékat. A gárda sorra szenvedte el a vereségeket, mígnem március végén egy barátságos remit produkáltak az ausztrálok ellenében. A keret gyenge, a támadósor tragikus, alig ha ma támadnak fel Jahovicék.
Szkopjében tavaly novemberben Kuckáék sima 2-0-ás sikert arattak. Ma sem várunk meglepetést, Hamsikék legalább kettővel verik a lelkes macedónokat. Tippünk tehát: hendis H!

Olvasói sztorik