Hírek

Válogatott és bajnoki!

A németek az amcsikat, a GAIS-Utsiktens fogadja...

Németország-USA +2,5! Mindkét csapat szerez gólt: IGEN!

Egyik gárda sem a védekezéséről híres: a támadófoci dominanciáját várjuk.
A világbajnok eddig nem brillírozik az Eb-selejtezőkön. A Nationalelf mindössze a 3.a csoportjában, Lengyelország és Skócia is jobban áll Mülleréknél. Löw mester alakulata a lengyeleknél égett meg, és pontokat veszített otthon az írekkel szemben is. A hétvégén könnyed túra vár Özilékre, akik a sereghajtó Gibraltálhoz látogatnak.
A júliusban rendezendő Arany Kupára készülő amerikai együttes a napokban már pályára lépett Európában: fordulatos meccsen verték Hollandiát, a vége 3-4 lett az amcsik javára. A társaság a tavalyi vébén is bizonyította, hogy bizony érdemes vele kalkulálni a világeseményeken is. Brooksék attraktív támadófocit adtak le a múlt pénteken, viszont a védelemmel azért adódtak problémák.
Ma is a gólokban látunk leginkább fantáziát. A németek számítanak favoritnak, ugyanakkor a találatokban jobban bízunk. Szerintünk három gól simán összejöhet, így hát a tippünk: +2,5!

GAIS-Utsiktens 1!

Az alsóházi csapatok mérkőzésén a házigazda sikerét várjuk!
A GAIS néhány esztendővel ezelőtt még a legmagasabb osztályban küzdött, manapság viszont a második ligában is szürke középcsapat. A zöldek 14 pontosak, jelenleg a 11. helyen állnak, hazai mérlegük 2-2-1. A formájuk hullámzó, négy meccsükből kettőt nyertek és kettőt veszítettek el. Friss sérült és eltiltott nincs a keretben.
A vendég alakulat újonc a bajnokságban, tavaly megnyerte a 3. osztály déli divízióját. A gárda 11 egységgel a 13., osztályozós helyen állomásozik, vendégségben igencsak gyenge, 1-1-4-es mérlegével. Rossz passzban vannak Morgenék, akik a legutóbbi négy bajnokijukon mindössze egy pontot szereztek. A túrákon különösen impotens a támadósor, 5 fellépésen csak 3 találatot jegyeznek.
A GAIS erősebb csapat, és hazai pályán, a Gamla Ullevi-ben nem is hibázik. A zöldek elverik az újoncot. Tippünk tehát: 1-es!

Olvasói sztorik