Hírek

Hamburg és gólváltás!

Ma a német osztályozót és egy svéd bajnokit találtunk fogadásra alkalmasnak...

Karlsruhe-Hamburg x2!

Az első meccsen a hamburgiak szaladtak az eredmény után. Ma szerintünk a kikötővárosiak kiharcolják a bennmaradást!
A múlt héten Hamburgban 1-1-re végeztek a felek. Most a Wildparkstadion ad otthont a második felvonásnak. A pálya, amely a másodosztályban nem számított igazi vesztőhelynek, a kék-fehérek ugyanis felettébb sok meccset adtak ikszre saját közönségük előtt (7-8-2). Jól zárt a védelem, ezt a 7 bekapott találat bizonyítja (19-7). Torresék két sikerrel zárták a Bundesliga II-t, és az első osztályozón is szervezetten és jól futballoztak. Egy védekező középpályás eltiltott lesz, sérült viszont lapértesülések szerint nincs a keretben.
A Hamburg megint kiélezte a végjátékot. Az északiak botrányos szezont futottak, az edzőváltás után Bruno Labbadia azért életet lehet Stieberékbe, de a jó hajrá csak az osztályozós helyhez volt elegendő. Lasoggáék idegenben igen gyengén teljesítettek (3-3-11), elvétve rúgtak csak gólt (9-32). A keret nem lesz teljes, Olic és az első mérkőzésen eredményes Ilicevic és sérüléssel küzd, Behrami biztosan nem lehet ott a visszavágón, Westermann, egy stabil bekk eltiltott, Jansen, egy másik alaphátvéd pedig sérült ugyancsak.
Bár sok lesz a hiányzó a vendégeknél, ennek ellenére bizalmat szavazunk a hamburgiaknak. Szerintünk a HSV kiharcolja a bennmaradást!

Göteborg-Djurgarden Mindkét fél betalál: IGEN!

Rangadót rendeznek a svéd élvonalban: a gólváltás igencsak benne van a pakliban…
A 11. fordulót rendezték a hétvégén a svéd bajnokságban. A Göteborg 25 egységgel az élről várhatja a folytatást, hazai mérlege 4-0-1, és a kék-fehérek szédületes passzban vannak: négy győztes bajnokiból érkeznek a mai ütközetre. Egy eltiltott középpályás visszatérhet, friss sérült nincsen a keretben.
A Djurgarden 20 pontos, így most az 5. pozíciót foglalja el. A gárda idegenben is veszélyes (3-1-1) és gólerős (10-7). Hat nyertes bajnokit követően rangadón remiztek az AIK-kel otthon, kétgólos hátrányból felállva. Egy bekk letöltötte eltiltását, vele teljes lesz a keret.
A Göteborg erős otthon, viszont a Djurgarden bárki ellen betalálhat. A gólváltásos opció jól hangzik, szerintünk mindkét háló megzörren majd!

Olvasói sztorik