Hírek

Svéd meglepetés és török gólok

Ma egy bajnoki és egy kupa találkozó került a látószögünkbe...

Falkenbergs-Kalmar 2x!

Alsóházi csapatok randevúznak ma este: valamiért az az érzésünk, hogy a vendégek nem maradnak pont nélkül…
Nyolc forduló telt el a svéd élvonalból: a hazaiak a 12., a vendégek a 13. helyen szerénykednek. A vendéglátó kiscsapat, elsősorban hazai környezetben gyűjtögeti pontjait, nyolcból hét innen származik (2-1-1), csak a Geflétől kapott ki, de például a Malmővel is remizni tudott. A formáját alapjaiban határozza meg, hogy hol lép pályára, két hete Göteborgban megégett, aztán verte otthon a Halmstadot. A keretben egy középpályáson kívül mindenkire számíthat Hans Eklund vezetőedző.
A Kalmar eddig a várakozások alatt teljesít, mindössze 7 egység áll a pirosak neve mellett. idegenben eddig mindháromszor megégtek Elmék, gólkülönbségük 1-5. A múlt hétvégén hazai pályán is botlottak, az esélyesebb Göteborg elvitte a pontokat. A gárda nem tud a legjobb összeállításában pályára lépni, ugyanis a középpályán ketten sérültek, egy játékos pedig betegséggel küszködött a napokban – erősen kérdéses, hogy pályára tud-e lépni.
A Kalmar eddig kétszer vizitált a sárgáknál: egyszer 0-0, egyszer pedig 1-3 lett a végeredmény. Ma is azt gondoljuk, hogy a vendégek egy pontra legalább jók lesznek. Tippünk ennek megfelelően x2!

Sivasspor-Galatasaray +2,5!

A továbbjutás nagy valószínűséggel eldőlt az elődöntő odavágóján, úgyhogy ma nyugodtan, felszabadultan focizhatnak egy jót a csapatok.
A Sivasspor középcsapat az élvonalban, kiesési gondja nincsen, igaz, merészebb terveik sem lehetnek Orhan Kaynak alakulatának. Otthon, a Sivas 4 Eylül Stadium-ban gyengélkedtek (4-5-7), ráadásul március közepe óta nem tudtak bajnokit nyerni saját közönségük előtt. Utakáék formája nem az igazi, május eleje óta képtelenek győzni. A gól viszont azért bennük van elől, viszont hátul is…
A Galata vezeti a bajnokságot, előnye 3 pont a Fenerrel szemben – és ezt meg kellene tartani a hátralévő két játéknapon. A piros-sárgák nagyszerű formában vannak, öt bajnoki sikert hagytak a hátuk mögött. Sneijderék ebben a periódusban még csak gólt sem kaptak! Ylmazék az első mérkőzésen erős összeállításban szerepeltek, és ezúttal is ütős kezdővel vonulnak ki a pályára. Muslera kapus a bajnoki eltiltását letöltötte, egy kameruni bekk viszont továbbra sem bevethető.
AZ elmúlt években rendre mozgalmas mérkőzéseket vívott egymással a két együttes, és ma is ezzel számolunk. Tét nem lesz, felszabadult örömfoci pedig gólokat érhet. Mi a +2.5-ös opcióban látjuk a leginkább az értéket.

Olvasói sztorik