Hírek

Svéd és török kaland

Ma két bajnokinak jártunk utána...

Halmstad-Djurgarden 2 (x)!

A házigazda rossz formában van, alig ha a remekül menetelő Djurgarden ellen tér magához…
A Halmstad kieső helyről várja a 9. fordulót. A gárda eddig mindösszesen 4 egységig jutott, az Orjans Vall-ban egy siker mellett háromszor kapott ki. Idegenben egy remi jött össze, de a legutóbbi három mérkőzésén csak kudarcok érték Barnyékat. Jan Jönsson legénysége a legutóbbi két ütközetében gólt sem tudott szerezni, a múlt héten kiesési rangadót buktak el a Falkenbergsnél. Friss sérült nincs a keretben.
A Djurgarden 16 egységével már a 4. a tabellán. Pedig nem úgy indult a szezont, hogy a sötétkékek élcsapat lesznek. Az első három meccsen mindössze egy pont jött össze a társulatnak, azóta viszont öt sikert arattak zsinórban. Idegenben 2-1-1 a vonatkozó mérlege, legutóbb az Atvidabergs otthonában fordítottak Mushekwi vezérletével (2-3). A csapatban nincs sérült.
A Djurgarden pazar formában van, a Halmstad romokban. Szerintünk a vendégek kifosztják a Halmstadot, a vendégek ponttal, pontokkal távoznak Halmstadból!

Besiktas-Konyaspor +2.5!

A fekete sasok győzelmi kényszerben lépnek pályára: jó eséllyel nyernek a hazaiak, ám a találatokban tán nagyobb fantáziát látunk…
A házigazda 31 meccsen 66 pontig jutott, az Atatürk Olympic Stadiumban 8-5-2-es mérleggel rendelkezik. A listavezető Galata meglógott az üldözőktől, most tehát muszáj nyerniük. Demba Báék két váratlan ikszet játszottak a közelmúltban, és e két botlásért komoly árat fizethetnek Sahanék. A jövő hétvégén a Galatasarayhoz mennek Slaven Bilic fiai, és ha akkor is nyernek, akkor az utolsó játéknapra maradhat a döntés. A keretben az elsőszámú kapus továbbra is sérült, rajta kívül viszont jó eséllyel mindenki bevethető lesz ma este.
A Konyaspor a 8. 41 ponttal, nagy változás már nem várható a zöldek helyezésében. Idegenben botrányosan gyengék Ramelowék (2-5-9), 9 rúgott góljukra 23-at kaptak. Aykut Kocaman mester együttese szeszélyesen szerepel mostanság, hosszú parádés sorozatot két vereséggel szakította meg, viszont a múlt héten ismét győztek Torjéék. A Konyaspornál nem lesz hiányzó.
December végén fordított felállásban is nyerni tudott a Besiktas. Akkor 1-2 lett a vége. És ma is bízunk három találatban, és azért összességében hazai sikerrel kalkulálunk…

Olvasói sztorik