Hírek

Gólváltás és hendi!

Ma egy holland és egy finn bajnokinak jártunk utána...

Feyenoord-Vitesse Mindkét fél betalál: IGEN!

Gólváltással számolunk a holland bajnokság hétfői rangadóján.
A Feyenoord két fordulóval a bajnokság vége előtt bebiztosíthatja EL-t érő harmadik helyét a pontvadászatban. Ehhez nem kellene mást tenniük a rotterdamiaknak, minthogy legyűrjék a sárga-feketéket. A házigazda jelenleg 59 pontos, 10-2-4-es a hazai mérlege. A formája nem az igazi, három meccs óta nem nyert, legutóbb Groningenben ikszelt. Egy eltiltott bekkje lesz.
A Vitesse 5. 54 egységgel, 7-2-7-es vendégsorral. Elképesztő formát mutattak a sárga-feketék, ám legutóbb Hágában meglepetésre kikaptak. A házi gólkirály visszatér eltiltásából, de egy bekk még sérült a keretben.
A két alakulat általában a támadófocit preferálja, és ez nem lesz másként ma sem. A legjobb opció a gólváltás lehet, amely 1.55-ért értékes választásnak tűnik.

HJK-Vaasa (0-1) 1!

A címvédő a listavezető ellen – egyértelmű hazai siker várható!
Eddig nem úgy szerepel a HJK, mint ahogy azt a fővárosiak eltervezték. A címvédő 6 meccs után 11 egységgel csak a második, otthon még veretlen (2-1-0). A múlt héten idegenben kikapott a KUPS-nál, ennek is köszönhetik Savage-ék, hogy beelőzte őket a Mariehamn. A keretben egy bekk és egy középpályás sérült.
A Vaasa tavaly az előkelő 4. helyen zárt, de idén sokkal gyengébben teljesít. Konkrétan még pontja sincsen, négy fellépéséből kettőt veszített el vendégségben. Pedig nem is élcsapatoknál járt… A klubnál rendet kellene tenni mielőbb, különben bajba is kerülhetnek Catovicék.
Nem nyerni jer a Sonera Arénába a VPS: az elmúlt két alkalommal például 3-0-ra kaptak ki a vendégek. Ma is valami hasonló forgatókönyvet tudunk elképzelni. Simán nyer a HJK, tippünk tehát hendis H!

Olvasói sztorik