Hírek

Egy kupa, egy bajnoki

Ma Budapest után irány Svédország!

Ferencváros-Szolnok (0-1) 1! Mindkét csapat lő gólt: NEM!

A Fradi jut be a Magyar Kupa fináléjába, efelől ne legyen semmi kétségünk.
A 2015-ös Ferencváros már egészen úgy néz ki, mint egy profi csapat. Thomass Dollnak eleinte szoknia kellett a klímát, nem volt számára megfelelő a keret, de a télen egészen rendbe tette a zöld-fehéreket. Bödéék pedig hétről-hétre jó teljesítményt adnak le, veretlenségüket október eleje óta őrzik, és a Gourpamában még nem kaptak ki. A bajnokságban az ezüstérem realitás, a kupában és a Ligakupában pedig befigyelhet a trófea is.
Az első lépést a magyar Kupában meg is tették Busaiék, ugyanis játszi könnyedséggel győztek 2-0-ra Szolnokon. Most is erős kerettel készülnek a fővárosiak, tehát az első csapat lép pályára ma este.
A Szolnok a második ligában élcsapatnak számít, feljutásra az idén nincs nagyon esélye. A gárda egy rossz sorozatot zárt le a hétvégén a Kaposvár legyőzésével. Idegenben sem rosszak Váriék, más kérdés, hogy azért az közel sem mindegy, hogy a Csákvár, vagy éppen a Fradi az ellenfél.
Két jó opciót találtunk e mérkőzésre. Lamahék hendis győzelme garantált, és szerintünk a szolnokiak nem veszik be a zöld-fehérek kapuját. Mi erre a két opcióra fogadunk!

Atvidabergs-AIK +2.5! 2x!

A kiscsapat otthon veszélyes, a stockholmiak viszont erősebbek – gólokkal számolunk…
Az Atvidabergs tavaly a középmezőnyben zárt, köszönhetően annak, hogy hazai környezetben mindenkire veszélyesek voltak. Az idei kiírásnak is hasonló célkitűzésekkel vágtak neki a kékek, ám egyelőre csak ritkán eredményesek a fiúk. 5 fellépésükből négyet elveszítettek, otthon különösen fájdalmas lehetett a Sundsvall elleni zakó, amit igaz, a Falkenbergs legyűrésével némiképp helyrehoztak. Skoldék gólkülönbsége 7-9, négyszer jött az over a meccseiken. Két bekk nem lesz, egyikük eltiltás, másikuk sérülés miatt.
A svéd szakemberek az AIK-ot is a Malmö kihívójának tartják, a sárga-feketék eddig ennek megfelelően is teljesítenek. A sárgák 3-1-1-es mérleggel az élmezőnyben tanyáznak, vendégségben ugyan még nyeretlenek, de jártak már Malmőben és Borasban – a bajnoknál remiztek, az Elfsborgtól szoros meccsen kaptak ki (3-2). Otthon nem ismertek kegyelmet, igaz, az ellenfelek is kellemesebbek voltak. Gólkülönbségük 10-7, és 4-szer játszottak legalább három találatot hozó bajnokit. A keretbe visszatér egy eltiltását letöltő középpályás, így már csak egy középpályás sérült.
Ma is a gólokban bízunk, no meg a vendégekben. Szerintünk nem kap ki a stockholmi együttes, x2-es és +2,5-ös opciókkal fogadjuk e kilencven percet!

Olvasói sztorik