Hírek

Eredményes látogatók…

Magyar és olasz meccsekkel támadunk!

Diósgyőr-Videoton 2!

Folytatódik a miskolciak kálváriája, a bajnokjelölt is elveri őket…
A Diósgyőr ősszel még dobogóesélyes együttes volt, mára viszont szürke középcsapattá degradálta magát. A klubnál áll a bál, Szivics mesterrel már most közölték, hogy nyártól kereshet magának új állást, a játékosok összeverekedtek az edzésen, és bizony Grumics és Koman a pályán is veszekedett egymással néhány hete. Egy biztos, ezek nem jó jelek, és ez eddig pontszámban is megmutatkozik. Hiába a magyar szinten erős keret, a piros-fehérek jelenleg mindössze a 7. helyen tanyáznak 35 egységgel, 7-3-1-es, egészen minőségi hazai sorral. Viszont tavasszal még nyeretlenek, a széthúzás mellett pedig a gyenge teljesítmény okaként meg kell említeni Elek és Kádár távozását. Tavasszal eddig a Pécs és a Paks járt Griffithéknél, a baranyaiak egy, a tolnaiak három ponttal távoztak.
A Videoton 58 ponttal magabiztosan robog az aranyérem felé, idegenben veretlenek Juhászék, és 7-3-0-ás statisztikájukhoz 19-3-as gólkülönbség társul. A piros-kékek mindkét kupában állnak, és elképesztő meglepetést keltene, ha nem Carillo mester alakulata lenne idén a bajnok. A formájuk nagyszerű, a Haladásnak egy hetest hintettek egy hete. Kovács sérült, de a keret mély, így nem okoz gondot az irányító pótlása.
A házigazdánál nem jó irányba haladnak a dolgok, ezt pedig a Vidi megbünteti. Sima vendégsikert várunk!

Cagliari-Napoli 2! +2,5!

A szárdok gyakorlatilag elbúcsúztak a Serie A-tól, a déliek viszont még motiváltak lesznek, mert a BL-re hajtanak. Ebből vendég lesz…
A Cagliari hosszú évek után esik ki az élvonalból. Zeman mesterrel vágtak neki a szárdok az idei kiírásnak, majd menesztették a rutinos trénert, néhány hete viszont ismét őt nevezték ki a szakmai munka ellátására. Sok logikát nem látunk a döntésben, és bizony az eredmények sem jönnek. A piros-kékek csak 21 pontosak, otthon kifejezetten gyengék (2-4-9), és rossz passzban is vannak a fiúk. Egy középpályás eltiltott, egy csatár, egy középpályás és két bekk sérült – alapemberek hiányoznak majd.
A Napoli rettenetes márciust produkált, öt meccseb maradt nyeretlen, ám kijöttek a gödörből Hamsikék. Verték a Firenzét hatpontos rangadón, majd az EL-ben Wolfsburgban hintettek egy négyest, nagy meglepetést okozva. Most 50 egység áll a nevük mellett, a 4., azaz EL-t érő pozícióban állnak. A Romával szemben már 7 a lemaradásuk, viszont ha megnyernék a második számú kupasorozatot, akkor az elitligában indulhatnának. Idegenben mostanában nem ment Higuainéknak, három bajnokit veszítettek el. Ma egy középpályás és egy bekk nem bevethető, előbbi eltiltás, utóbbi sérülés miatt.
Ősszel 3-3 lett a San Paolóban – és most is lehetnek gólok, amelyből többet biztosan a vendégek szereznek. Tippünk tehát 2-es és +2.5!

Olvasói sztorik