Hírek

Gólváltás a BL-ben és a Championshipben!

Ma irány Nottingham és Portó!

Porto-Bayern Mindkét fél betalál: IGEN!

A tartalékos Bayern ellen jó lehet egy gólra a luzitán alakulat…
A Porto immár a legjobb nyolc között várja a folytatást. A szezon előtt kevesen gondolták volna, hogy Julen Lopetegui együttese eddig eljut a sorozatban. A bajnokságban sem reménytelen a kék-fehérek helyzete, hála a Benfica botlásának, a különbség megint csak 3 egységre zsugorodott. És két hé múlva ugye az ősi riválisnál még megmérkőznek a felek.
Jackson Martinezék miután simán továbbléptek csoportjukból, a Baselt kapták ellenfélül. Az első meccs a St. Jakob Parkban még tartogatott izgalmakat – nem úgy a visszavágó, amely fölényes luzitán sikerrel zárult.
Az Estadio do Dragao-ban nem könnyű vendégszerepelni, még egy Bayern szintű együttesnek sem. Maiconék az idén mindössze egy vereséget szenvedtek el itt, nagy bánatukra épp a Benfica győzött bajnokin. A portóiak védekezése nagyon rendben van, Danilóék alig-alig kapnak gólt odahaza.
A spanyol tréner nem tud minden játékosával számolni: Ivan Marcano, a spanyol belső bekk sárga lapos eltiltását tölti, rajta kívül az ugyancsak hispán támadó, Tello maradhat ki sérülés miatt.
A német bajnok címvédésre készül, nagy előnnyel vezeti a Bundesligát, és a Német Kupában is az elődöntőben vannak már a bőrnadrágosok. A forma pazar, hétvégén épp a Frankfurtot verték magabiztosan Götzéék. Összességében elmondható, hogy Germániában nem igazán van kihívója Guardiola mester alakulatának.
A BL-ben is eddig fáklyás menet az idei szezon, könnyed csoportgyőzelem után a Sahtart otthon lemészárolták Müllerék.
Viszont: rengeteg lesz a hiányzó vendégoldalon! Alaba, Benatia, Robben, Ribery, Schweinsteiger és Starke biztosan kihagyja a találkozót, de Pizzaro és Martinez sincs száz százalékos állapotban.
Az az érzésünk, hogy Brahimiék egy találatra jól lehetnek Lahmék ellen, viszont a Lewandowski-Müller-Götze trióban is benne van a gól. A gólváltás jó opció erre az ütközetre!

Nottingham-Watford Mindkét csapat betalál: IGEN! +2.5!

Rangadót rendeznek a Championshipben! Mindkét gárda a támadófocit preferálja, ennek megfelelően gólokkal kalkulálunk!
A 43. fordulóban a 9. fogadja a 3. helyezettet. A tét inkább a vendégeket nyomaszthatja, hiszen a sárga-pirosak még akár egyenes ágon is feljuthatnak az élvonalba. No de ne szaladjunk ennyire előre!
A házigazda 58 pontjával stabil középcsapat, 15-13-14-es mérlege kiegyensúlyozottságot sugall. Otthon, a City Groundon 9-5-7-es a statisztikája, 35-27-es gólkülönbsége pedig arról tanúskodik, hogy hajlamos belemenni a nyílt játékba. Az over-under mutatója 28/14. A formája gyenge, négy bajnokin egy iksz jött össze, legutóbbi két hazai fellépését elbukta. A keretből két fontos csatár, a házi gólkirály Assombalonga, valamint a 6 találatig jutó Fryatt sérült.
A játéknap előtt a Watford a 3. helyen állt 79 egységgel, idegenben masszív, 11-4-6-os sorral. Tőzsérék remek formában várják a találkozót, ugyanis legutóbbi 10 fellépésük közül mindössze egyet buktak el, és ebben a periódusban 7-2-1-es sort produkáltak. A találatokkal Ighaloék sem szerénykednek, már 84-szer voltak eredményesek, igaz, 48-szor ők is kapituláltak. 25/17 az alakulat over-under mutatója. A keretben Forestieri, egy támadó sérült, az olasz csatár nem épül fel ma estig.
Egymás ellen rendre gólgazdag meccseket vív a két együttes, a Vicarage Roadon 2-2-re végeztek október közepén. Bátor, nyílt focit várunk a Foresttől és a Watfordtól is, no és ennek megfelelően gólváltást! Emellett azért egy harmadik találat is befigyelhet, természetesen…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik