Hírek

Angol válogatottért harcol az MU

Nem lesz könnyű dolga, hiszen Nathanial Clyne-t a Chelsea is vinné.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A goal.com információi szerint a Manchester United és a Chelsea fut majd versenyt Clyne kegyeiért. A 24 esztendős angol válogatott jobbhátvédet az egyik legjobbnak tartják a posztján. Nem is csoda, hiszen jó szezon fut a Southamptonban, de ennél ő többre vágyik. Nathanial Clyne ugyanis szeretné a következő idénytől a Bajnokok Ligájában is megmérettetni magát, és erre aligha van esélye a szenteknél. Erre a kijelentésre természetesen azonnal ráharaptak a topklubok.
Clyne a bajnokságban eddig 29 alkalommal lépett pályára, és két gól fűződik a nevéhez. A transfermarkt.de nevű német oldal információi szerint, a jobbhátvéd jelenlegi piaci értéke 12 millió euró körül mozog, de ennyiért aligha válna meg tőle a Southampton.

Indiában 1,4 milliárd ember él, mégis mindössze százötvenezer igazolt labdarúgó van az országban. Nem csoda, hogy eddig csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra, de végül akkor is visszaléptek. India 2047-ben ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját, erre többek között úgy készülnek, hogy az ország történelmének legnagyobb volumenű futballfejlesztését hajtják végre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!