Hírek

Gólok Hollandiában és Spanyolországban!

Két meccses találatözön!

Ajax Tartalék-Emmmen +2,5!

A holland másodosztályban gyakoriak a gólzáporos mérkőzések – ma sem szakítanak a hagyományokkal a felek!
33 fordulót követően az Ajax junior 46 pontjával a 10. helyen áll. Otthon erős (9-4-3), és szórja is a gólokat rendesen (37-23). Az over-under mérlege 23/10. A formája gyenge, három vereségből fogadja az emmenieket.
A vendégek biztosan részesei lesznek a rájátszásnak, az előkelő 5. pozíciót foglalják el 57 ponttal. Idegenben is bátran tolják a piros-fehérek, ezt 8-3-5-ös mutatójuk bizonyítja. És a gólok… Nos, az FC Emmen rendelkezik az egyik legjobb támadósorral, immáron 76-szor voltak eredményesek! Viszont a védelem is majdnem ennyi “gólképes”, 52-szer mondott csődöt a bekksor. Az over/under statisztika 25/7, tehát nem unalmasak Petersék mérkőzései.
Szeptemberben Emmenben 2-2 lett a végeredmény. Ma sem várunk kevesebb találatot, szerintünk a +2.5-ös opció remek választás 1,45-ért!

Valencia-Levante +2.5!

A valenciai derbin jó eséllyel jönnek a gólok!
Mindkét együttes számára óriási a tét, hiszen míg a hazaiak a dobogóért harcolnak, addig a vendégek a bennmaradásra gyúrnak. A denevérek 30 meccs után 62 ponttal a 4. helyen állnak, a Mestallában 12-2-1-es, félelmetes mérleget produkálva. A fehér-feketék régóta őrzik veretlenségüket, két ikszből érkeznek. A múlt hétvégén nem bírtak otthon a szervezett Villarreallal, a hétközi játéknapon pedig hajrában felejtettek két pontot a San Mamesben (Bilbao 1-1). A meccsen Otamendit kiállították, így ő ma nem lesz, rajta kívül Gaya a védelemből, Enzo Pezer a középpályáról tuti, hogy kihagyja a meccset, Piatti (támadó) viszont talán bevethető lesz.
A Levante élet-halál harcot folytat, a forduló előtt 16. volt 28 ponttal, de nagyon közel a vonal, tehát a piros-kékeknek is van bővel izgulni valójuk. Idegenben 2-4-9-es (13-29) mérleget hozott össze. A formájában van némi logika: a kiesési rangadókat megnyerte, a nagyoktól viszont kikapott mostanság. Régen nem remizett (január 8., Depor). A múlt hétvégén kiütéses győzelmet arattak Barralék Almeriában, viszont csütörtökön kikaptak otthon a Sevillától. Juanfran, egy meghatározó bekk eltiltott lesz, Diop pedig sérülés miatt hiányzik majd a középpályáról.
Novemberben, fordított felállásban 2-1-re nyertek nagy meglepetésre Uchéék. Most nem gondoljuk, hogy a Levante győz, viszont a három találat nagyon is benne van a pakliban, csakhogy más elosztásban. Mi a találatokra megyünk rá, a +2.5-ös opciót favorizáljuk!

Olvasói sztorik