Hírek

Gólok mindenütt!

Irány Belgium és Andorra!

Belgium-Ciprus +2,5!

A B-csoportban Izrael áll az élen (3/9), mögötte Wales (4/8), Ciprus (4/6), Belgium (3/5), Bosznia (4/2), Andorra (4/0) a sorrend. AZ elmaradt Izrael-Belgium mérkőzést a jövő héten pótolják majd a csapatok. A vörösök teljesítménye eddig elmarad a várttól: Andorra lemészárlása után ikszeltek Hazardék a bosnyákokkal, majd nem bírtak hazai környezetben a walesiekkel (0-0). Most már muszáj nyerniük, és elnézve a keretüket, erre minden esélyük megvan. Marc Wilmots alakulata tele van klasszissal, az előrejátékban különösen ütősek – szinte kizárt, hogy két, egymás követő hazai meccsükön besüljenek. Több gólt is várunk De Bruyne-éktől. A szigetlakóknak hat egység áll a nevük mellett: bravúros győzelmet arattak Besicék ellen, aztán kikaptak otthon Izraeltől és Walesben, végül kiütötték a miniállam válogatottját. Pambos Christodoulou szövetségi kapitány csapata nagy esélyt kapott a sorstól a bosnyákok botlásai miatt, ám a két vereséggel olybá tűnik, nem tud élni a lehetőséggel. Ma nagyon kemény kilencven perc vár Efremékre, és nem várunk tőlük pontokat. Viszont azt halka megjegyezzük, hogy Christodiék eddig valamennyi fellépésükön rúgtak gólt… A hazai odds 1,13, tehát nem igazán rejlik benne érték. Ugyanakkor a +2,5 1,5-ös szorzóért már csábítóan hangzik. Mi ezt az opciót favorizáljuk!

Andorra-Bosznia +2.5!

Kevesen gondolták volna, hogy 4 fordulót követően a 6. fogadja az 5. helyezettet ma este a miniállamban. No nem, nem azzal van a baj, hogy Andorra az utolsó a hatosban, hanem sokkal inkább az okoz meglepetést, hogy a vébét megjárt bosnyákok mindössze az 5. pozícióban szerénykednek. A B-csoportban így fest a tabella: 1. Izrael (3/9), 2. Wales (4/8), 3. Ciprus (4/6), 4. Belgium (3/5), 5. Bosznia (4/2), 6. Andorra (4/0).
Andorra nemzeti csapat pontot ugyan még nem szerzett a sorozatban, viszont már két gólt is lőtt! Két hazai fellépésén voltak eredményesek Koldo Alvarez fiai (Wales 1-2, Izrael 1-4), idegenben viszont továbbra is a pehelysúlyt képviselik (Belgium 6-0, Ciprus 5-0). Marc Pujoléknak extra tervük nincs a mai ütközettel kapcsolatban, csakúgy, mint eddig, ezúttal is igyekeznek futballozni egy jót.
Igen ám, de ma az ellenfél várhatóan nagyon harapós kedvében lesz. A bosnyákok ugyanis csúnyán beragadtak a rajtnál, Ciprustól otthon kaptak ki, majd remiztek Walesben, a belgákkal Zenicában megosztozkodtak a pontokon, majd jött az izraeli túra, amely valóságos rémálom lett: 3-0-ra kaptak ki Pjanicék. Itt tartanak most a balkániak, akiknek most már muszáj villantaniuk valamit, különben végleg lemondhatnak a jövő évi francia kontinensviadalról.
Fogadkoznak is Dzekóék, akik a vébén már bebizonyították, hogy attraktív futballra is képesek – más kérdés, hogy ebben a kiírásban ezt egyelőre jól titkolják Lulicék…
Ma viszont kiszakadhat a gólzsák! A vendégek klasszis futballisták sorát tudják felvonultatni, és ma szerintünk szétkapják a vendéglátókat. Hendis opciót sajnos nem találtunk, így maradt a +2,5-ös opció, amely 1.4-ért felettébb kecsegtetőnek tűnik!

Olvasói sztorik