Hírek

Most még barátkoznak…

Németország-Ausztrália és Skócia-Észak-Írország szerepel kínálatunkban...

Németország-Ausztrália 1-es és +2,5!

A világbajnok Ázsia legjobbját fogadja: szerintünk sima hazai lesz e történet…
A Nationalelf a brazíliai vébé-győzelem óta finoman fogalmazva sem kápráztatják el a drukkereket. A csoportjukban 4 meccset követően “mindössze” 7 pontosak, ez pedig csak a második pozícióra elegendő. Kikaptak a lengyelektől, ikszeltek otthon az írekkel, és Gibraltárt sem végezte ki teljesen a fehér-fekete sereg (4-0). Sovány vigasz, hogy 2014 utolsó fellépésén verték idegenben a spanyolokat Kroosék.
Ange Postecoglou legénysége önbizalommal teli érkezik a mai találkozóra, ugyanis a kenguruk a gyatra vébé-szereplés után januárban megnyerték a hazai rendezésű Ázsia Kupát. A sárga-zöldek kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak, egyetlen vereséget szenvedtek el a csoportkörben, ám ezért nemes bosszút vettek a dél-koreaiakon: a fináléban épp ellenük sikerült nyerniük Cahilléknak!
A Fritz Walter Stadionban telt ház fogadja majd az együtteseket. A germánoknak van mit törleszteniük szurkolóik felé, és szerintünk ma nem veszik félvállról a meccset Müllerék. Nyer a vendéglátó, és lesz a találkozón legalább 3 találat!

Skócia-Észak-Írország 1!

Gibraltár ellen lép pályára a hétvégén Eb-selejtezőn Skócia csapata, míg Észak-Írországra egy kőkemény hazai meccs vár Finnország ellen. Nem most fog kiadni magából mindent a vendégcsapat.
Gyakorlatilag hátradőlve várhatja a szerda esti meccset Skócia, amelyre a hétvégén fontos, ám valószínűleg cseppet sem megerőltető mérkőzés vár. A hegylakók ugyanis Gibraltárt fogadják a soros Eb-selejtezőn. Az aprócska állam még gólt sem rúgott, négy meccsen 21 kapott találatnál tart. Skócia viszont akár meg is csíphet egy továbbjutást érő helyet, ugyanis nagyon jó gárdáról van szó, Németországot idegenben megszorongatták, Lengyelország ellen pedig ikszeltek vendégként. Mindkét hazai találkozójukat megnyerték. Még úgy is jó esélyekkel várják a meccset, hogy olyan ászok estek ki a csapatból, mint Mulgrew, Snodgrass, Hanley, vagy Martin.
Persze Észak-Írország sem lebecsülendő, jelenleg a második helyen áll selejtező-csoportjában. Igaz, ezt az atomjaira hullott Görögország és a Pintér-féle magyar válogatott elleni győzelmekkel érte el. Eddigi első „komoly” meccsén nagyon simán kikapott Románia ellen. Érdekes csapatról van szó, amely még okozhat bosszúságot a csoportban, reméljük nem pont ellenünk a visszavágón. Most viszont nem lesz annyira egyszerű a helyzet, ugyanis épp a budapesti találkozó két hőse, Lafferty és McGinn is hiányzik, akárcsak Corey Evans. Mindannyian kisebb sérüléssel küszködnek, nagyon nem valószínű, hogy a kulcsfontosságú, Finnország elleni meccs előtt játszatná őket Michael O’Neill.
Mindkét csapatból fontos játékosok hiányoznak, de Skócia nyugodtabban és felszabadultabban fogadhatja Észak-Írországot. Ez és a két csapat közötti különbség a hazai felé billenti a mérleget, szerintünk arra is jó esély van, hogy támadói nélkül még csak be sem talál a vendégcsapat.

Olvasói sztorik