Hírek

Leköpték a játékvezetőt a Somogy megyei ifimeccsen

Összeállításunkban megtudhatják, mi történt hétvégén a legalsó ligák mérkőzésein.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Baranya megye

A hétvége nem a baranyai NB-s csapatokról szólt. Az élvonalban a PMFC kikapott, míg a harmadosztályban Szentlőrinc döntetlent ért el. A Kozármisleny is kikapott. A megye egyben a Komló 5 pontra növelte előnyét, mivel a Siklós döntetlent játszott hazai pályán. A góllövőlistát két PEAC-os, Fülöp András és Hadobás Gergő vezeti 16-16 találattal. A megye kettőben a Boda tovább növelte az előnyét, hiszen a Mozsgó megverte a Lovászhetényt. Múlt héten borzolta a focibarátok idegeit, hogy az egyik megyei elnökségi tag megfellebbezte öt hónapos eltiltását, amelyet elutasítottak.
(Baranyaifoci.hu)

Bács-Kiskun megye

A hétvége első számú jelenete a Baja meccséhez kötődik: az NB III-as csapat úgy nyert, hogy a maglódiak egyik játékosa 14 méterről, fenékkel szerzett öngólt ellenük – videó itt! A megye egyben megszilárdította vezető helyét a Kiskunfélegyházi HTK, míg a megy kettőben lajosmizsei gólzáport láthattak a nézők, hiszen tízet lőttek a Kerekegyházának.
(Bácskiskunfoci.hu)

Békés megye

Itt is egy gól körül forgott a megye, de nyugodtan mondhatjuk, hogy a fél világ: a békéscsabai Birtalan Botond 16 méterről, oxival be az NB II-ben. A Puskás-díjra esélyes találatot itt nézheti meg! A megyeegyes Mezőhegyes-Orosházi Rákóczi rangadón a játékvezető ténykedése borzolta a kedélyeket, a megyekettőben pedig botlott a Sarkad, így nőtt az Elek előnye.
(Békésfoci.hu)

Borsod megye

A megyei I. osztályban két nagy meglepetés volt. Az egyik a Bogács újabb veresége, ezzel a Sivák-tanítványok lassan kiszállnak a bajnoki címért való küzdelemből. Talán ennél is nagyobb, hogy a listavezető Felsőzsolca hazai pályán csak döntetlent játszott a kiesés ellen menekülő Nagybarca ellen. A megye kettőben a listavezetők mind nyertek. A Bánhorváti 18 meccs után is hibátlan.
(Bazfoci.hu)

Csongrád megye

Az NB III-as SZEOL SC idegenben ért el bravúros győzelmet, ráadásul egy játékosuk a vérét is adta a sikerért. A megye egyben elképesztő hangulat és öt gól volt az FK 1899 Szeged-HFC találkozón, egy osztállyal lejjebb viszont egyik dobogós sem nyert.
(Csongrádfoci.hu)

Fejér megye

A megye egyes éllovas Iváncsa ezúttal csupán egy góllal keserítette aktuális ellenfelét. A sereghajtók csatáját a Bicske nyerte a PAFC II ellen. A másodosztályban nagyon közel állt a bravúrhoz a Nagylók, ám az idei szezonban még veretlen Sárosd a hajrában kétgólos hátrányból tudott fordítani. A Pusztavám–Vál aranycsata döntetlennel zárult. A megye háromban győzelemmel kezdte a tavaszt az éllovas Etyek, csak úgy, mint a Jenő és a Nagyvenyim.
(Fejérfoci.hu)

Győr-Moson-Sopron megye

A megyei I. osztály éllovasa, a Csorna már fél óra játék után elveszítette kapusát, mégis nyerni tudott. A sereghajtó Fertőszentmiklós elmozdult az utolsó helyről. Az ifik között a DAC tíz góllal hengerelt, Józsa mesterhetest lőtt. A megye II-ben újfent csere-bere történt az élen: a Hédervár kihasználta a Darnó botlását. A harmadosztályban a Bajcs hengerelt tizenkét gólos mérkőzésen, míg a Fertőrákos hatpontos rangadót nyert a Kópháza ellen. A harmadosztályú Csapod több játékosa vállalt fehér cipőfűzővel szolidaritást az ultrákkal.
(Kisalföldfoci.hu)

Hajdú-Bihar megye

Az NB III-ban nem szerepeltek jól a Hajdú-Bihar megyei csapatok. A Böszörmény kikapott, míg a DEAC döntetlent játszott. A megyei I. osztályban végre megszerezte első tavaszi sikerét a Hajdúsámson, így továbbra is versenyben vannak a bajnoki címért. Eggyel lejjebb a Püspökladány megint nyert a déli csoportban és átvette a vezetést a Kaba együttesétől. Északon már csak két csapat reménykedhet.
(Hajdúbiharifoci.hu)

Heves megye

Felemásra sikeredett a Heves megyei csapatok szereplése az NB III-ban. A Hatvan szabadnapos volt, a Felsőtárkány egy nagyon fontos sikert aratott Hajdúböszörményben, míg a Gyöngyös hazai pályán kapott ki – most már közel a kiesés. A megye I. osztályban a második Egerszalók verte az első Nagyrédét, a megyei II. osztályban szintén a második örülhetett: a Heves hazai pályán verte az Egert.
(Hevesfoci.hu)

Jász-Nagykun-Szolnok megye

Jász-Nagykun-Szolnok megyében tovább tart a Fegyvernek vesszőfutása, az őszt a megyei I. osztály negyedik helyén záró gárda harmadik komoly vereségét is elszenvedte tavasszal, gólt továbbra is képtelenek szerezni. A megye kettőben hatot rúgott az éllovas Nagyiván, a megye háromban pedig meccsenként négy gólt szereztek a csapatok.
(Jászkunfoci.hu)

Komárom-Esztergom megye

A megye egyben nem hibázott az éllovas Kecskéd, egy találkozóval kevesebbet játszva is hétpontos fórja van. A nulla pontos Környe most egy nyolcast kapott Komáromban. A megye kettő exlistavezetője ikszelt a kiesőjelölt Várgesztessel, így hatalmas tülekedés van az élen. A megye három déli csoportjában kvázi megnyerte a bajnokságot a Felsőgalla, miután legfőbb riválisát lesimázta a hétvégén. Északon sokkal szorosabb a helyzet, két csapat áll holtversenyben. Az NB III-as csapatok nem zártak jól, a Dorog hosszú idő után elszenvedte első vereségét, míg a Tatabánya sorozatban negyedik döntetlenjét hozta.
(Kefoci.hu)

Nógrád megye

Nógrádban ismét vereséget szenvedett a megye egyetlen NB-s csapata: az SBTC 1-0-ra maradt alul a Tiszaújváros vendégeként. Beindultak a megyei pontvadászatok is: a megyei I. osztály listavezetője, a Somos SE csak komoly erőket mozgósítva, hátrányból felállva tudott nyerni a 93. percben. A legnagyobb port kavart esetet a Berkenye-Héhalom mérkőzésen jegyezhettük fel, ahol a vendégek egy játékosa dühből megrúgott egy pályára berohanó kiskutyát. A megye hármas bajnokságok közül az Ősagárd veresége emelhető ki, akik így el is veszítették első helyüket az előző nagy rivális Becskével szemben.
(Nógrádifoci.hu)

Somogy megye

A Somogy megyei élvonalban a listavezető Balatonlelle hat gólt vágott már az első félidőben, a Balatonboglár hetet számolt a Nagyberkire, a Segesd pedig óriási meglepetésre kiütötte a Csurgót. A megye kettőben volt akció az ifiknél, a játékvezető testi épsége is veszélyben forgott, végül megúszta egy leköpéssel – nyolc perc alatt négy piros lapot osztott ki. Az U21-ben amúgy is voltak érdekességek, történt 12-0-s és 13-0-s mészárlás is…
(Somogyifoci.hu)

Tolna megye

Felemás hétvégét zártak a Tolna megyei csapatok az NB III-ban. A Bölcske hazai pályán magabiztos győzelmet aratott, azonban Szekszárdról mindhárom pontot elvitte a Monor. Nyertek a dobogósok a megye egyben. A Tevel nagyszerű játékkal és öt góllal búcsúztatta egy hete autóbalesetben elhunyt játékosát, Szolomájer Miklóst. A megye háromban potyogtak a gólok, Bölcskén 12, Regölyben 11 találatot láthattak a nézők. A télen majdnem megszűnt Cikó tavasszal harmadik mérkőzését is megnyerte.
(Tolnafoci.hu)

Vas megye

Hétgólos mérkőzésen kapott ki az NB III-as Sárvár, nem sikerült a pontszerzés a Balatonfüred ellen. A megye egyben ötgólos mérkőzésen nyert a Celldömölk, otthon gyűjtötte be a három pontot a Körmend és a Répcelak, pontokat vesztett Kőszegen a Király. A megye kettőben egy parázshangulatú mérkőzésen vesztett a Lukácsháza, Rum és az Egyházasrádóc hozta a kötelezőt.
(Vasifoci.hu)

Veszprém megye

A megye egy éllovasa, az Úrkút a Rátót elleni rangadón ikszelt. Újabb meglepő vereséget szenvedett a Péti MTE, a Várpalota öt góljából Bogdán egymaga négyet vágott. A másodosztályban újabb győzelemmel őrzi első helyét a tabellán a Dudar. A megye hármas déli éllovas Dörögd négygólos meccsen nem hibázott. A megye négyben a riválisuk botlásának köszönhetően, két helyet ugorva élre állt a Csögle Favorit.
(Bakonyifoci.hu)

Zala megye

Zala megyében idén először nyert a meccset az NB II-es Zalaegerszeg. A megye egyben a Lenti és az Andráshida minimális különbséggel tudott győzni, a Csesztreg kettőt rúgott idegenben a Szepetneknek, a Semjénházán hatgólos mérkőzésen ikszelt a Gellénházával. A Böde csak ikszelt a megye kettőben, így Zalaszentgyörgy átvette a vezetést a tabellán.
(Zalaifoci.hu)

Címlapképünk illusztráció!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik